Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kız benden bir yaş büyük.

Kız benden bir yaş büyük.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar aynı okuldayız kızlaBenden 1 yaş büyükAma yani doruk olarak falan ben daha uzunumneyse bu kız kendinden küçükleri azıcık çocuksu görüyor sanırım 1 yaş bile olsa o kızla ilgili herşeyi biliyorumsevgilisi yokmuşfakat o beni tanımıyorsadece facebook'da eklio eklemiştiyani ben bu kızın gözünde abla kardeş ilişkisi gibiyim7 yıldır aynı okuldayızBaşkalarının gözünde fazla hoş birisi değil lakin bana göre fazla güzelkızla şuan hiçbir konuşmuşluğum yokçokda yakışıklı birisi değilimsizce nasıl yaklaşabilirim kıza ?

Similar threads

*arkadaşlar facede kızla konuşuyoruz galiba birbirimizden hoşlanıyoruz facedeki fotoğrafım 1718 yaş gösterio fakat ana yaşım 14 ve kıza 16 tı dedim kızda 17 yaşında yani kızla buluştuğumda inş olur b*ku yedim gibi bişey çünkü kız 23 hafta sonra buluşalım der eminim korkum kız olgun davranıcaktır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Yine ben arkadaşlar bi ara sevdiğim kızla çıkamıyorum diye konu açmıştım bilmeyenleriçin özetliyim zamanında bi kızla çıktım 2 sene önce 1 hafta çıkıp kızdan ayrıldım 2 yıl sonradan yani şmdi kızla aynı okuldayız lise3 ben bunla konuştum baştan deneyelim filan diye bu kere ayrılmıcaz ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
arkadaslar ben bizim mah bi kızdan hoşlanıyorum dun başıma bi olay geldi ben dun akşam o kızn evinin onunden gecrken baktım kız bi kankisi ve iki kücük kızla kendi apartmanlarında oturuolar mah de gürültüsüz oluyo gece neyse ben gecerken arkamdan bana söz attılar birisi benim için çok yakışıklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Arkadaşlar ben bu sene Liseye başladım ve bir kızı ilk gördüğüm andan beri hoşlanıyorumFacebook'tan bir kaç konuşmamız olmuştuBenim sınıf arkadaşımın sevgiliside benim sevdiğim kızın yakın arkadaşıBu arkadaşlarım beni tanıştırdı kızla fakat gidipte kıza açılamadımKızla her göz göze geldiğimizde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Arkadaşlar öncelikle selamun aleykümHayırlı günler diliyorum Ben 12 yaşındayım 7sınıfa gidiyorumKüçüğüm evet ama ergenliğe çok erken , 5sınıfın sonlarına doğru girdimBoyum yaşıtlarıma kadar fazla uzadı (173) Duygularımda aynı şekilde sallantılı bir hal aldı Ben 15 yıldır bu kızı seviyorumKız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,497Konular
981,947Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt