Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kız benden hoşlanıyor mu?

kız benden hoşlanıyor mu?
0
180

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar bu gün bu konu hakkında çok konu açıldı farkındayım lakin bizde takviye bekliyoruz kendim ve tüm arkadaşlar adına özür dilerim şimdi arkadaşlar ben liseye başladım işte o fastı geçiyorum fakat çok konuşan bi insan değilim sınıfta herkes konuşuyo bende bi şey sorarlarsa cevap veriyorum pek ama kızlar nedense defalarca benle tavır çabasında hele biri hep birşeyler soruyo nie konuşmuyosun? alışamadın mı filan diye bide ben en önde oturuyorum arkadakilere bir şey sorunca daima o cevap veriyo ne bilim hangi dersteyiz diyorum hemen söylüyo bu kaç der ingilizce var diyorum derhal 2 diyo vs vs kız da güzel sayılır gözlerini fazla sevdim lakin ben başka bi kızı seviyorum derhal çıkma önerge etmesini istemiyorum eğer ederse reddedicem üzülmesinden korkuyorum ona hani arkdaş olduğumu nasıl gösteririm azıcık uzun oldu sanırım fakat

Similar threads

Arkadaşlar bitane kız var sınıfta, önümde oturuyo, sık sık konuşuyoz, sık sık trip atıyo, kantine bu arada felan sende gelsene benle diyor birlikte gidiyoruz, o kadar aralarındada full birlikteyiz gel falan diyo, fakat bazende çok pis trip atıyo, bi defa bana vurdu durduk yere koluma bende espri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Efendiler bayanlar bir sorum var Bir kız var bana cok yakın davranıyorServisteyiz ben birincil binenlerdenim işte gidiyorum en arkaya oturuyorum o kızda ta gelip yanıma oturuyor benle muhabbet kurmaya çalışıyor tenefüslerde beni keserken 5 6kere yakaladım durduk yere nbr burak benimle niye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
merhaba başlıyorum; kızla 3 haftadır tanışıyoruz daha çok yeni bir şey bende yeni farkettim muhabbet şöyle ben bi konu hakkında kızla konuşuyorum kızın beni dinleme şekli şu dirsekler masada eller boyun ve yüzün başladığı yerde özgür dikkat dinliyor ben buna tesadüf dicem diğer bişi bugün dedim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Merhaba arkadaşlar, Bi vakit önce bir konu açmıştım sinema hakkında bu salı sinemaya gidiyoruz, lakin sormak istediğim bu değil Şu Anda arkadaşlar kız abimin sevgilisinin kuzeni, tanıştık birincil gün konuşamadık falan, sonra ben facebook'dan ekledim bir konu açtım o günle ilgili, sohbet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Arkadaşlar öteki konumu okuyan bilir ben fiilen başka birisine aşığım fakat bu kızda bana sinyal veriyor bu kız bana aşıkmı diye sorucam meraktan Aynı servisteyiz, ben çoğunlukla kulaklığı takıp camdan bakarım günümüzün deyimiyle cool duruyorum Böyle hiç bir şeyi önemsemez gibi görüyorlar beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt