iltasyazilim
FD Üye
baylar iyi akşamlar derhal size birkaç şeyden bahsedeceğim biraz uzun fakat okuyup fikrini belirtenin hakkını yemeyeceğim ben 2 aydan beri köyde kalıyorum bilirsiniz köy ufak yer, herneyse beni seven bi kız var bu kız azıcık saf olduğu için buna pas vermedim pek, bi gün bakkalda beni seven kız ve onun arkadaşıyla karşılaştım bakkaldan çıktım 10 dk geçmeden mesaj geldi (beni seven kzın arkadaşından) sen burak mısın diye daha sonra konu açıldı birazcık sohbet ettik azıcık tanıştık derken sonradan ki gün kızla knka olduk, kzı benimle btün dertlerini paylaşıyordu hatta gençelrin toplandığı bir okul vardı biz genelde orda takılırdık kız benm okula geldiğimi duyunca dakkada okula damlardı, benzer süre da benm yeğenim oldu yeğenimi sevmeyede gelirdi, neyse, daha sonra kızla dostça olduğum kzın abisinin kulağını gitmiş, (bu vesileyle kzın telefonu sonra 1 aydan beri bozuk) o yüzden kızla knuşamıyoruz, giderken kız, benm yanımda burak hakkında konuşmayın ben onunla konuşmuyorum falan diyormuş, neyse geçen akşam bi ablanın evine akarsu içmeye gittik koyden bi elemanla daha sonra beni sven kızla benm konuştuğum kız geldi, kızla konuşmadık lakin aynı masada nehir içtik sonradan birlikte top falan oynadık sizin anlayacağınız benden nefret edilen şey eder bi yanı yoktu, tahminimce kız koyde ancak diğer kişilere benmle arasında bişey yokmuş gibi gösteriyorda olablir çünkü her yerde abisinin kulağına bişeyler gitmesinden korkuyor tahminimce, evet efendiler konuyu özetledim lütfen bişeyler söyleyin, yorumlarınız için şimdiden allah razı olsun, not : ben bu kızdan hoşlanıyorum bide kız arkmadn tipsiz diyomuş, yakışılıklı sayılmam gerçi