iltasyazilim
FD Üye
slm arkadaşlar azıcık uzun ama cidden ilgilenirseniz sevinirim daha 5 6 gündür bir kızı tanıyorum ve kasiyerben de firma elemanı olarak kendi ürünlerim için belirli vakit o markette kalıyorumkızı ort 7 gündür filan tanıyorum lakin bir hataydı ama aceleci davrandımçünkü o mağazaya artık gitmeyecektim daha sonra ziyaretlerde benim için tehlikeli olur kıza seni market haricen görme şansım varmıdedim ısrarcı oldu 2 kere filan sordum ve olmaz dedidaha sonra arkadaşım markette görüşürüzdedi; neyse grşrz dedim ve 5 6 m uzaklaştımadımı söyleyerek : ben yarın burdayım görüşürüzdediertesi gün daha ben demeden kendi hal hatır sordu fazla samimi davrandıdaha sonradan ona neden bu değin erkenci davrandığımı, kendisini tanıma fırsatı istediğimi anlatan bi yazı yazdım ve verdim(çocuksu gelebilir fakat özel tavır fırsatı orada fazla baskı)bi sonraki gün bana kızgındı veya naza çekiyordugörüşlerini sorduğumda; yeniden kimseye yüz vermeyeceğimdedi
benden hoşlanıyor gibiydi lakin bu tavrı başkasından da hoşlantısı veya sağlam olmayan ilişkisi var gibi gösteriyorsizce durum nedir, ne yapmalıyım ?
benden hoşlanıyor gibiydi lakin bu tavrı başkasından da hoşlantısı veya sağlam olmayan ilişkisi var gibi gösteriyorsizce durum nedir, ne yapmalıyım ?