Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kiz beni gercekten seviyorsa eger

Kiz beni gercekten seviyorsa eger

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Iyi aksamlar Arkadaslar Bir kizdan şayet 100 den cok benden hoslandigina dair yesil isik gordum Bende kendisinden hoslandim Hic ummadigim anda karsima cikti Gozleri gorlerime benziyor olağan Ikimizinde ismi an' bitiyor Bunlar bu kizin yuregimce oldugunu dusundurdu 3 aydan uzun sure calistigi yere gitdim kenisini gormek icin Cekiniyordum bir turlu sonradan caresiz kalarak numarasini buldum Farkinda olmadan bazi hatalarimda oldu ama bunlari bilerek seni kırmak icin yaptiysam serefsizim alcagim yazdim Kendisinden numarayi alamadim yani kizdi bir cok defa ozur dileme ragmen Her mesajda bana defol yazdi sonra senden nefret edilen şey ediyorum birde beni rahatsiz edersen polise veririm dedi numaramida sil Bende sildim Anlamadim bir turlu bu kadar yesil isik nicindi? Benimle dalgami cekiyordu acaba? Amaci neydi?

Asil sormak istedigim soru Eger gercektende beni seviyorsa numarami saklarmi? Whatsap profil resmine bakarmi acaba?

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt