Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

.Kız beni Seviyor... lakin ben onu Sevemiyorum galiba :(

.Kız beni Seviyor... lakin ben onu Sevemiyorum galiba :(
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Merhaba değerli arkadaşlar yazı azıcık uzun oldu fakat aceleniz varsa yalnızca Yeşil renkli yerleri okuyup yorumlarınızı bekliyorum
Konuyu dikkatlice okuyup bana yanıt verebilirseniz memnun olurum

Kız ile yakın bir zamanda face'dan tanıştık devlete ait yoktu lakin konuşuyorduk bir kac gün içinde o beni face'dan gördü ama ben görmedim birbirimize bağlanmaya başladık
Sıksık konuşmalar, sorular vs

Hemen insan konusmasından karsısında hayal ettiği için doğal olarak cok cok üst seviyede birini düşünebiliyor

neyse Resmini yükledi bu kız, sonuc: böylece ısınamadım kıza
fakat kız beni gördüğü için (resmimi) bana adamakıllı bağlanmış galiba
ben de ona bağlanmıştım fakat resmini görür görmez beklediğim gibi olmadı ısınamadım ben kıza lakin bi hoslantı var gibiydi
Kız beni Sevdiğini söyledi
ben de zaten Seviyor gibiydim, kabul ettim
çıkmaya başladık
arada gecen zaman içinde kızın bi resmini daha gördüm
en son da dün yüklemişti fotoğraf, o resimden daha sonra bende kıza aleyhinde ilgisizlik başladı Kız önemli ciddi beni Seviyor bir kaç resmimi fark etti fakat ben onu en son gördüğüm resimden sonradan kızdan soğur gibi oldum
Kızın çekindiği resimler zaten öyle kaliteli değil Giyimi de o kadar ahım şahım lüks yok
ayrıca Kız benimle telefondan da konuştu

Kızı bırakmayı böylece dikkate almak istemiyorum çünkü O beni fazla lakin fazla Seviyor galiba

bu Kızı nasıl Sevebilirim? (yüzyüze görüşmedim)

Şu Anda size soracağım sorular şunlar

1 Bu kız ile yüzyüze görüşsem yeniden Sevebilir miyim?

2 Acilen ne yapacağım?? Kız beni Seviyor ben de ise ona karşı soğukluk var galiba, aldırmazlık vs başladı

3 Kızın çekindiği fotoğraflar nitelikli yok resimdeki hali bayağı canlı halinden fena çıkabilir mi?

Yaşım 19 olmak üzere (10 günden eksik kaldı) Kız ise benden 2 yaş felan küçük 17 yaşında
Lütfen kıymetli arkadaşlar Sizin yorumlarınızı ve sorularıma yanıt vermenizi bekliyorum

Keza Hata da ben de sanırım çünkü madem soğudun neden çıktın
Siz böyle bir durum da olsanız ne yapardınız Arkadaşlar
Empati yapınca hileli olduğumu düşünüyorum

Şanslı Günler, İyi Forumlar

858,506Konular
983,037Mesajlar
33,107Kullanıcılar
alpo79Son üye
Üst Alt