Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kız beni terketti

Kız beni terketti
0
242

Similar threads

arkadaşlar ilk kez selamlar ben bi kızı seviyorum kız bana karşısında abes degil lakin nasıl oluyosa diğer birinden hoşlanıyo kız 15 yaşında ve hoşlandıgı kişide 24 yaşında evet hatalı duymadınız benim sevdigim kız bana aleyhinde boş degil ama 24 yaşında birinden hoşlanıyo ben sordum ama adama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Merhabalar arkadaşlar Sevgilimle 7 avuç içi girdik hemen uç konuya girmek istiyorum şuana dek sevgilimi her zaman yanaktan öptüm oda beni öptü bu arada yaşlarımız 1718 kız 18 ben 17 İşte hep yanaktan öptük birbirimizi sonradan bugun işte kızın kardeşi bana sen ablamı defalarca yanaktan mı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Merhabalar Arkadaşlar Benim bir sorunum var biz bir kızla 7 ay bir ilişki yaşadık iyi kötü günlerimiz oldu o benim için çok değerliydi ve onu hala çok seviyorum 1 ay önce bana msj attı benden ayrılmak istediğini seni arkadaşım gibi gördünü söyledi dünyam yıkıldı daha sonra ben bunu dahada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Arkadaşlar 2 Aydır çıktığım kızı Bir gece denemek istedim zaten kesintisiz fena davranıyodu bana buluştuğumuzda uzaktan duruyodu bende moralim bozuktu ona seni bundan böyle sevmiyorum kendinden soğuttun yaptıklarınla dedim oda ne diyosun gökhan dedi bende duydun işte soğudum bundan böyle senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Sevgili arkadaşlar ben yağmur diye bir kızla çıkıyorum bugun ilk defa buluştuk ben ilda kafedeyken bana çıkma teklifi etmişti olayı biliyorsunuz zaten eski sevdiğim elifi unutamadım demıstım senden hoşlanamadım demıstım ve bugun bulustuk böylece çok güzel geçtiki el ele dolastık kumsallarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt