Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kız Çocukları İçin Örgülü Saç Modelleri

Kız Çocukları İçin Örgülü Saç Modelleri
0
118

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Okullarında başlamasıyla birlikt bilhassa uzun saçlı kız çocukları için en ideal saç tatbik şekillerinden biri olan örgü saç modelleri derledim sizler için

Öğrenciler için özel olan bu örgü saç modellerimizi çok beğeneceğinizi düşünüyorum özellikle anneler aşağıdaki örgü saç modelelrini mutlaka görmelisiniz içlerindne birtanesi sizin minik prensesinize göre olabilir

İşte kız çocuklarına özel örgü saç modelleri:

ALT :wwwlarcomupluploadsorgusacmodeli39007orgusacmodeli39007ALT

ALT :wwwlarcomupluploadsorgusacmodeli57868orgusacmodeli57868ALT

ALT :wwwlarcomupluploadsorgusacmodeli39440orgusacmodeli39440ALT

ALT :wwwlarcomupluploadsorgusacmodeli364267orgusacmodeli364267ALT

ALT :wwwlarcomupluploadsorgusacmodeli89787orgusacmodeli89787ALT *

Similar threads

ALT :wwwlarcomupluploadskizcocuksacorgusumodelleri73213kizcocuksacorgusumodelleri73213ALT Miink prenseslerimiz için birbirinden güzel saç örgüsü modellerini bir araya getirdikSevgili Anneler kızlarınız okula sırası gelmişken hem elverişli ayrıca çok sıcacık hemde gayet şık duracak örgü saç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Okullarında başlamasıyla birlikt ozellikle uzun saclı kız cocukları icin en ideal sac kullanım şekillerinden biri olan orgu sac modelleri derledim sizler icin Oğrenciler icin ozel olan bu orgu sac modellerimizi cok beğeneceğinizi duşunuyorum ozellikle anneler aşağıdaki orgu sac modelelrini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Kız çocukları için harika saç modellerini bir araya getirdikSevgili Anneler küçük prensesleriniz için özel günleriniz için birbirinden hoş saç modellerini sayfamızda bulabilirsiniz ALT :wwwlarcomupluploads87343548734354ALT Beğeneceğinizi umduğum şirin mi şirin kız çocuk saç modelleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Saç Örgü Modelleri Saçları uzun olan herkesin beğenerek kullandığı örgü saç modelleri arasından en güzellerini sizler için bir araya getirmeye çalıştık beğeneceğinizi umarak sizleri en güzel saç örgü modleleri ile başbaşa bırakıyoruz ALT :wwwlarcomupluploadsorgusac24976orgusac24976ALT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Uzun saçlı bayanlar ve genç kızlar için şahane bir saç örgü modelidir mısır saç örgü modeliÖzellikle genç kızlara çok pozitif yakıştıpını düşünüyorumMısır örgüsü saç modelleri bildiğiniz üzere yapılması zahmet isteyen bir saç modeli olsada fazla hoş olduğu için azıcık sıkıntı çekmeye değer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
858,460Konular
981,093Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt