iltasyazilim
FD Üye
Merhaba arkadaşlar, kızla benzer sınıfa gidiyoruz ben buna bir defa hoşladığımı söyle eski sevgilisi karıştı her neyse bu sevgilisiyle halletdim olayı bu kızla 3 gündür sabahlara değin mesajlaşıyoruz okulda bakışıyoruz lakin anlamadığım bir konuda okulda pek yüz vermiyor bana bana her defasında sen benim eski sevgilimle çıkarken hoşlanıyormusun diyor arada gece oldu ben yatıyorum dedim oda dedi şok oldum birincil defa sende yat demedim filan dedim birazda kıskanıyor paylaştığım durumları bunu kime yazdım filan bir kerede söyle bir durum oldu ben bir yıl sınıfta kaldım oda diyor sen oku okumayana kız değil ayıktınmı filan diyor , ne yapmamı önerirsiniz bana soruyor yarın saçlarımı nasıl yapsam diyo her Allah'ın günü mesaj atmayın neden tahmıyorsun felan diyor bana bu olayı ne olacak açıklarmısınız lakin okulda niye aynısı olmuyor ona şaşırıyorum ? lakin bunu eski sevgilisi bana seviyorum filan diyor fakat kız bundan ümidi kesmiş ona rağmen seviyimmi çıkayımmı kızla korkumdan yok eğer bir gün kız beni bırakıp ona gidermi ? Derste filan fazla dikkat çekiyor kız bırakıp dersi kağıdı kalemi onu izliyorum o derece yani ne yapmamı önerirsiniz ?
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.