Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kız kankama aşık oldum !

Kız kankama aşık oldum !

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar Kız kankama aşık oldum 2 yıldır konuşuruz kardeşim kanka falan ben aşık oldum ne bilim başka erkeklerle olunca falan içim acıyor derhal çıkma teklifi etsem ya kabul etmezse eskisi gibi hiç bir şey olmaz bi de baya samimiyiz yani lakin bilmiyorum ya etkiledi beni işte böyle trip atmalar falan bunda böyle bazen trip falan da atar sizce ne yapsam kararsizim offf

Similar threads

Arkadaşlar sınıfta bi tane kız var, zaten Lise 1 olduğu için 2 ay önce tanıştık, ben kızdan hoşlandım hatta bakışıyorduk çoğu kez Onunla tanıştıktan 12 gün daha sonra sevgilisiyle ayrıldı, sonra her fırsatta yanıma gelip benimle konuştu lakin ben böyle şeylere yabancıyım, yani bu güne dek hiç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Bu olayın kısacası başlıktaÇok yakın bi arkadaşıma aşık oldum sınıfta 2 tane yakın kız arkadaşım wardı biri kankam dierinede aşık oldum işteHerneyse konuya girim aramız baya ii hiç kanka dediğini felan duymadım ilk başlarda gelip geçici sandım unuturum dedim fakat umduğum gibi olmadı gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Merhaba arklar ben aranızda yeniyim sizlere sorunumu paylaşmak istiyorum Acilen nasıl başlasam bilmiyorum lise3 e gidiyorum , size garip gelicek fakat ilkokul 2 den (!) beri bi kızı seviyordum adı g olsun bu bizimle aynı sınıftaydı 8sınıfa dekAma ben taa ki bu sene mayısa değin onu seviyordum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Ilk Önce Merhaba arkadaşlarüni 4 derslik öğrencisi oldum hemen tabi üni aşkları başkadır hayatımda birincil ve tek aşık oldugum kız 1 sınıfın bahar şenliklerinde tanıstıgım '' ÖZLEM '' idi bütün arkadaşlar inanır mısın çıkmak için 1 sene 4 ay bekledim hemde hiç bıkmadan tekrar tekrar kovdu sövdü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Biraz uzun bi yazı olacak fakat kısa yazılardan böylece birşey anlatılamıyor size lisede aşık olduğum tek kız la ilgili yardımlarınızı istiyorum Ilk Kez kendim hakkında bilgi vereyim, Lise 3 öğrencisiyim, boyum herkez gibi ortalama seviyelerde, ahali arasında kalıplı olarak adlandırılan bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt