Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kız Konusunda Takviye Lazım

Kız Konusunda Takviye Lazım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar
Benim sıkıntım şu okulumda bi kız var bana fazla cazibeli geliyor hoşlanıyor gibiyim çoğu kez bakışıyoruz ve onu karşımda görür görmez kalbim bi acayip çarpıyo yüzüm yanıyor gibi türlü şeyler oluyorSorun ise şu ben böyle atılgan biri değilim ne yazıkki fazla utangaç biriyim pek oysa konuşamadığım için 2 kızı göz kadar tarafından kaçırdımBu kızla müşterek bi arkadaşımız var arkadaşım sen konuşamam diyosan ben yaparım arayı diyor ama ben açık konuşmak gerekirse çocuk aşık gibi araya başkasını sokmak istemiyorum zaten hiç muhabbetimiz yokken pat diye bire çıkma teklifi tarzı konularada girmek istemiyorum tek bildiğim bu kızla tanışmayı çok istediğim sizce ne yapmalıyım???