Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kız pozitif geldi sözde

Kız pozitif geldi sözde
0
476

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba yaş 18 yaklaşık34 gündür çok sık olmasa da kızla konuşuyorum kız hoş güzel fakat fazla benlik sahibi varlıklı sıradan işte çocuksu falan takılmak istemiyorum yani nasıl olucak bilmiyorum kız pozitif geliyo benzeri fakat ara sıra değil ben kız yeterli pozitif yok diyorum geçenlerde 2 saat telefonda konuştuk iyidi lakin kız artı konuşkan yok işte yazmıyoda daha yeni lakin ne yapabilrim bilmiyorum gittikçe daha az konuşmaya başladık her zaman napıyosun kâğıda dökmek zaten bana kadar yok sıkmakta istemiyorum hani kafam karıştı ne yapacağım

Similar threads

Arkadaşlar bana lütfen muavin olun kendimi kesintisiz fena hissediyorum Sevdigim bi kız var 4 senedir konuşuyorduk mutlu mesut geçinip gidiyorduk yanlız kız bana kardeşi gibi gördüğü için herşey cok karıştı benimle kesintisiz iyi hoş konuşuyordu sözde cıkıyor gibiydik şu anda ise ben ona en son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Selamın Aleyküm, Foruma uzun süredir girmiyodumŞimdi girdimUzatmadan meseleye geçeyim Benim sevdiğim bir kız vardı,okuldanOnun da bana gönlü değil değildi lakin sevgilisinden yeni ayrılmıştıKafasını toplamak istiyorduBen baya asistan oldum ve ona şiirler yazdımGerçekten güzel şiirlerHatta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
merhaba geçenlerde açtıgım bi konum vardı ondada anlatmıştım 3 4 aydır tanıdığım bi kız var 2 ay önce sevgilisi vardı ayrıldı ben bu kızla ingilizce kursunda tanışmıştım arasırada evine gidiyorum oturup ingilizce çalışıyoruz aramızda whatsap vb mesaj ortamlarında öyle söylev geçmiyor ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Arkadaşlar hiç aklıma gelmezdi nicealem ye kız konusu açacağım açıkcası , lakin içinde olduğum durumu size spesifize etmek istiyorum , tecrübeli arkadaşların tezgâhtar olucağını düşündüm Arkadaşlar facebookta kendi takımımın içeriği ile ilgili bir yorum gördüm ve bu açıklama o kıza aitti sırası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Ilk Önce merhaba arkadaşlar bu yazımı doğruca değin okuyanlar ve fikirlerini bnmle paylaşacak olanlara şimdiden teşekkürler adımı tahsis etmek istemiyorum ben daha 15 yaşında bir kızım evet bazılarınız çocuk diyeceksiniz haklısınız daha çocuğum lakin beni anlayacak arkadaşlar çıkacağından eminim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,497Konular
981,938Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt