Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kız sevdiğimi ögrenmiş zaten söyliyecektim.

kız sevdiğimi ögrenmiş zaten söyliyecektim.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Başlıktaki gibi 2 hafta oldu sani?samKiz benden korkmuşArkadaşina o kadar demişSabahları durakta beklerdim okula giderdik berbaerÖcu falan demişHer yerde bitiyor bi andaSöylicektim açılcaktımSöylemesin kalbi kırılır demişSonra ben uzatmadımSevmiyorsa zorlamanın manası yokUnutmaya calıştımAynı ortamda oluyoruz arkadaşlar şaka yapıyor bir tane örnek vereyimKız üşüdüm dediArkadaş x in koluna gir dediO da dirsek atti ona güldüBu arada biz bu kızla evvelden kanka derecesindeydik diyelimNeyse birinin yanından geçerken dize baktıgını hissedersiniz ya veya göz ucuyla baktığinı iste bu kiz boyle yapıyorDerste benim tarafa donup arkadasıyla konusuyorYine yarı bana bakıyormuş gibi neyse umrumda değil bundan böyle unutmaya ?alışıyorum mevzu o unutamıyorumKiz beni sevsede çıkmam artık öcü demişKalbi kırılir falan a?ır geliyor Ben onun için sabahleyin erkenden kalkip minivüs duragina gidip bekliyodumDeğmez

858,496Konular
982,454Mesajlar
30,230Kullanıcılar
Frkn23Son üye
Üst Alt