Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kız seviyo fakat bn haytımda öncelikle konusamama sorunu cekiyom

kız seviyo fakat bn haytımda öncelikle konusamama sorunu cekiyom

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bn 9sınıftayım ilk baslarda asosyal takılmak cok hoştu taki kızın biri bizim sınıfta bi derse girdi ve bana alaka duydu bn cok feci asık oldum kız tam istedigim gibi herseyini bnm istedigim gibihemen kendime ceki duzen verdim ve cevre yapma tarzımı ortaya koymaya bşladım o gün geceli 2 ay oldu nerdeyse kız artk et durumu bir ilgisini arttırdı aşırı derece her yerde o fakat bn onu gorunce hayatımda ilk olarak konusama kıtlıgı cekiom bn normalde cok konuskan biriim ama konussamıyom deniom lakin olmuyo kıza öneri için mükkemmel yerler oldu ama bn cok feci kaçırıom baka kalıyom nedeni de yk baka kalıyom ha bugun ha yarın diyemiyom arkadasın tekine dedim bi tenefuste o tenefus bana yelken direği seni seviyor belirlenmiş dedi öyle dusunun ayrı sınıftayız lakin tenefüste filan hemen bişi oluyo belirli onla ilgili bana önerge için flan bi yardım edinnnnn lütfen sitresimi yenmem için

858,497Konular
981,919Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt