Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kız Tavlama Sanatı-Kız Hakkında Veri Toplama

Hoş geldin! rapgo tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Kız Tavlama Sanatı-Kız Hakkında Veri Toplama
0
133

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Acilen de sırada kızı tavlamanız için yaşamsal ağırlık taşıyan bir başka konu var Kıza aralıksız senin beynini okuyorumtribi yapacağınıza göre kız hakkında maximum bilgiye sahip olmanız gerekliMesela gidip bi şekilde kızın doğum gününü öğrenin Bunu yapmanın en basit yolu diğer ve dostça olmadığınız bi arkadaşınıza sordurmaktır

Bi şekilde kızın doğum gününü öğrendikten sora hangi burç olduğunu kesinkes öğrenin ve diğer bir süre kız bi şey yaptığı süre Zaten bu senin burcunun en belirgin özelliği diye başlayınHangi durumda bunu kullanacağınız önemli değil Astrolojinin en hoş tarafı tamamen uydurma üstüne kurulu bir bilim olması Kız Hayır,bu benim burcumun özelliği falan değilderse(fakat demez ama hani derse diye yazıyorum) Ben Amerikanın en büyük astroloğu Bilmem kim'in kitabında böyle okumuştumAma gerçi gider diğer kaynaklardan da araştırırımdersiniz olur biter

Uydurmakta hudut tanımayan bizler için hiçte güç bir şey yokZaten kızın bundan önce soracağı Sen benim burcumu nerden biliyosun ancak?10 puanlık bilirkişi sorusuna vereceğiniz Uzun vakit astrolojiyle uğraştım ve insanların hareketlerini gözlemleyerek hangi burca dahil olduklarını anlayabiliyorumcevabı hemen şimdi sorması olası olan soruyu zaten elerAma kız bu sefer de Peki doğum günüm ne?gibi az önceki alışılmış üstü akıl okuma(!) gösterisini yapan size küfür içerikli bir soru soracaktır

Sakın nasıl olsa gerçek tarihi biliyorsunuz diye sırık tarihi sölemeyin,bu yeterince etkili olmazBunun yerine örneğin kız 22 ekim doğumluysa belirlenmiş birşey söylemem için doğum yerini bilmem lazım ,fakat sanırım 19 ile 23 Ekim arası bir tarih çünkü Mars her sene bu tarihlerde Akrep burcunu etkisine alarak astrofizyolojik semptomların gelişmesine niçin olur buda sana aşırı duygusallık olarak geri dönerdiyin Tebrikler yeniden bir taşla kuş katliamı yaptınızBu tavır sayesinde keza kıza fantastik derecede gök fiziği bildiğinizi, hem onunla aşırı derecede ilgilendiğinizi keza de onun aşırı duygusallığının (Unutmayın tüm kızlar kendini aşırı duygusal sanar) kaynağını kanıtlamış oldunuz Kızın gözünde bundan böyle ilahsınız

Kız sizin az önceki gösteriyi nasıl yaptığınızı çözemeden(Ki katiyen çözemez) siz hemen Bana doğum yerini söylersen sana detaylı bir yıldız haritası çıkarabilirimdiyinKız hemencecik atlayıp doğum yerini söyleyecektir Sizde hemen bir kalem kağıt çıkarın ve kağıdın üzerine yararsız şekiller daireler falan çizinSonra uzun uzun düşünüyormuş gibi yapmak suretiyle kağıda bakınKağıdı zıt çevirin ,düz çevirin,bi kaç bişey daha çizin

Ve daha sonra kıza dönüp 22 Ekimde doğmuşsunYükselen burcun Aslan strenekopotolojik gelişimin fantastikİnsanlar seni mutlu sanıyorlar fakat koskocoman bir sorunun varÇok yakında hiç beklemediğin birinden bir çıkma teklifi alacaksın,fazla düşüneceksin fakat sonunda sende ondan hoşlandığını farkedip kabul edeceksin ve fazla mutlu bir ilişkiniz olacak diyinKız kendini kaybetmiş bir şekilde size bakıyor olacaktırSizde onun gözlerinin içine bakın

Doğum tarihi iyice sölemeniz kızın öteki söylediklerinizede inanmasını sağlayacakBirincisi kimsenin yükselen burcu belirli değildirYanılma şansınız yokİkincisi strenekopotolojik gelişimin astrolojiyle alakası değil(merak ediyosanız söyliyim, kemik gelişimi seslenmek) ordan da yırtarsın,üçüncüsü daha öncede söylediğimiz gibi aralıksız büyük bir orana sahiptir,bunuda bildiniz,ve son söylediğinize de inanmaması için hiç bir niçin kalmadıTabiki burada çıkma teklif edecek olan siz oluyorsunuz))))))

Böylece kızın bilinçaltına bir erkek ona çıkma ettikten sonradan bir zaman düşünmesi ve daha sonra kabul etmesi komutunu yerleştirmiş oluyorsunuz Bundan Böyle siz istesenizde o komutu ordan silemezsinizKızın gözünde bundan böyle siz Cooperfieldsınız

858,506Konular
983,015Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt