Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kız Tavlama Taktiklerii !!

Kız Tavlama Taktiklerii !!

Similar threads

KAYDA DEĞER NOT : Burda Yazılanlar Seçme Parça Malıntı Degildir Tümü Kendi Yazımımdır TATLIASKIM'a Yazdım Birincil Bu Konuyu Nickim DJ ANIL'dı Banlandım Daha Sonra Buraya Koydum Başka Sitelerde Gördükleriniz Benden (Ç)ALINTI'dır Ben Bildigim İncelik'leri Sölicem Arkadaslar Hiç Bi Yerden Özel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
uyarı ettim çogu dost defalarca birilerinden hoşlanıyor fakat kıza kendını bellı edemıyor nasıl yaklasacagını bılmıyor vb zerı sorunlar butun dertlerinizin dermanı bu kıyagımıda unutmayın KIZ NASIL TAVLANIR ? ( kiz tavlama ) KIZLARIN GENEL PSIKOLOJISI BIR DEFA sunu muhakkak fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
Herhangi bir kızla tanışma ya da hoşlandığınız bir kıza karşı birincil konuşma aşamasında ciddi anlamda heyecanlanmanız, çok saçma ve normalde katiyen yapmayacağınız hareketleri yapmanız bir hayli doğaldır Nitekim, bir fazla kişi eğer doğrusu fazla hoşlanıyor ise; kızla tanışma taktikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Arkadaşlar bnm Gönülden alt olduğum bi takımım var fazla seviyorum Çok Fanatik Taraftarımdır Takımımın Her maçını izlerm kaybettiği zaman alevler alır beni bi gün tekrar maçını izliyorum sevgilim tak tak mesaj atıyo bizde o maçta yenildik bn kıza küfür ettm ve ayrıldım ama kızı acayip bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
300
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt