Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KAYDA DEĞER NOT : Burda Yazılanlar Seçme Parça Malıntı Degildir Tümü Kendi Yazımımdır TATLIASKIM'a Yazdım Birincil Bu Konuyu Nickim DJ ANIL'dı Banlandım Daha Sonra Buraya Koydum Başka Sitelerde Gördükleriniz Benden (Ç)ALINTI'dır
Ben Bildigim İncelik'leri Sölicem Arkadaslar Hiç Bi Yerden Özel...
uyarı ettim çogu dost defalarca birilerinden hoşlanıyor fakat kıza kendını bellı edemıyor nasıl yaklasacagını bılmıyor vb zerı sorunlar butun dertlerinizin dermanı
bu kıyagımıda unutmayın
KIZ NASIL TAVLANIR ? ( kiz tavlama )
KIZLARIN GENEL PSIKOLOJISI
BIR DEFA sunu muhakkak fakat...
Herhangi bir kızla tanışma ya da hoşlandığınız bir kıza karşı birincil konuşma aşamasında ciddi anlamda heyecanlanmanız, çok saçma ve normalde katiyen yapmayacağınız hareketleri yapmanız bir hayli doğaldır Nitekim, bir fazla kişi eğer doğrusu fazla hoşlanıyor ise; kızla tanışma taktikleri...
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca
KIZI ETKILEME
Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Arkadaşlar bnm Gönülden alt olduğum bi takımım var fazla seviyorum Çok Fanatik Taraftarımdır Takımımın Her maçını izlerm kaybettiği zaman alevler alır beni bi gün tekrar maçını izliyorum sevgilim tak tak mesaj atıyo bizde o maçta yenildik bn kıza küfür ettm ve ayrıldım ama kızı acayip bir...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.