iltasyazilim
FD Üye
Yaşım daha minik fakat Yaşımdan fazla kızla ilişki yaşadım önemli ve cinsel olarak ama tüm kızlara karşı sıcak kanlı davrandım
Aslın da önce aşkın ne olduğunu bilmeliyiz demii
AŞK NEDİR SİZCE?
KENDIMCE KARŞINDAKİNİN GÖZLERİNE BAKARKEN İÇİNE AKMAKTIR,
ELİNİ TUTARKEN İÇİNDE KOPAN O ÇILGIN KIVILCIMIN TADINA VARMAKTIR
YÜZÜNÜN HER HATTINI HER LAHZA ANMAKTIR
SAATLERCE ÖYLECE SUSUP KALMAK,YERİ GELDİĞİNDE DE DİLİNDEN DÜŞÜRMEMEKTİR
KARŞINDA DURURKEN BIRDENBIRE
YERİNDEN KALKIP ANIDEN DUDAKLARINA YAPIŞMAYI İSTEMEKTİR
AŞK,KORKMAYI,TATLI SERT BAĞRIŞMAYI,YERINDE KISKANÇLIĞI,SABIRSIZLIĞI,YERLİ GEREKSIZ ARSIZLIĞI GEREKTİRİR
AŞK PEK BİR DUYGUDUR OYSA KENDİNİ SALIVERİRSİN BİR BOŞLUĞA ÖYLECE HAREKETSIZ KALIRSINSANKİ DÜNYA YANSA UMRUN OLMAZ
AŞKI ŞİDDETLİ YAŞAYANLARDAN MISIN?O SÜRE KORK BAKALIM DAHA
SENİ FAZLA ŞEY BEKLİYORHERGÜNÜN BİRBİRİNDEN FARKLI OLACAK
MACERAYA HAZIR MISIN?
1Ders(nerede ne yapmalı?)
birincil buluşmada mutlaka sıcacık oluntmm raconunuza ters ise metroseksüel olmayın fakat araştırmacılar diyor fakat (bunun da araştırması mı olurmuş hıh) ilk imaj ilk buluşmada ve birincil 10 dakika içerisinde oluşurmuş önemli bişey yazıyorum yanii ciddiye alın artık!
ne olursa olsun adap kurallarına uyun lakin yerine göre davranmayı da unutmayın kamptayken çatal bıçak peçete arasanız gösteriş budalası olduğunuzu düşünürler
durup dururken gülümseyin (dayanılmaz oluyo ara sıra)
çıkmak istiyorsanız şunları yapmanızı nasihat ederim:
kızın telefon numarasını kızdan deil başka birinden isteyin ve ona bi msj çekin ad yazmayın lakin siz olduğunuzu anlasın (başıma geldi)
öteki kızlardan bambaşka davranın ona
ilgilendiği şeylerle onun ilgilendiğinin üç katı ilgilenin
arkadaşlarınızdan yardım isteyim sizi sağda solda fazla övsünler tabi abartmadan
msn de kız bi kelime yazdıysa siz 5 kelime yazın
msj la çıkma öneri katiyen etmeyin mutlaka yüzyüze olun
ve eğer kız anladıysa sizin ondan hoşlandığınızı hiç süre kaybetmeyin sakın ha derhal teklif edin yahut fazla berbat olabilir sonunuz
tamamlanmış alttaki jurnal tarzı yazıları okumasanız da olur beylerevet ikinci altın kaide:iltifat! hele hele kızlara gerçek olmayn iltifatlar ederseniz (lakin sahtekarlığa gitmeyin haa bozuşuruz) sizin yüzeysel yok iç güzelliğini gören fantastik bir insan olduğunuzu düşünür
Başka Bir Bakış Açısı !
kızlar birçok vakit romantiktir ama nerde ne yapılacağını bilen yaratıklardıronu öpmek istediniz diyelim yanağından bile olsa ailesini düşünmelisiniz aşiret mi annesi babası nasıl tipler? gözünüzün önüne getirin biri sizi görünce ne olur?hadi anlayışlılar iki kurşun sıkmadılar ayaklarınıza kız edepsiz mı? ve bu olayda kızın ailesinin sizden haberi olması fazla önemlidirçünkü bir tesadüf sonucu sizden haberi olursa kızın sizden soğuması için elinden geleni yapar annesigıcıktır bi keresizin katlarınız yatlarınız olmaz çoğu vakit ama o kızının geleceğini düşünüyordurgıcıklığın öteki tanımı astneyse
karıştırdım yaaaa
Lakin bak bunlar benim fikrim işe yaramazsa bana bişey söylemeyin o süre sizde bi sorun vardır ok
Aslın da önce aşkın ne olduğunu bilmeliyiz demii
AŞK NEDİR SİZCE?
KENDIMCE KARŞINDAKİNİN GÖZLERİNE BAKARKEN İÇİNE AKMAKTIR,
ELİNİ TUTARKEN İÇİNDE KOPAN O ÇILGIN KIVILCIMIN TADINA VARMAKTIR
YÜZÜNÜN HER HATTINI HER LAHZA ANMAKTIR
SAATLERCE ÖYLECE SUSUP KALMAK,YERİ GELDİĞİNDE DE DİLİNDEN DÜŞÜRMEMEKTİR
KARŞINDA DURURKEN BIRDENBIRE
YERİNDEN KALKIP ANIDEN DUDAKLARINA YAPIŞMAYI İSTEMEKTİR
AŞK,KORKMAYI,TATLI SERT BAĞRIŞMAYI,YERINDE KISKANÇLIĞI,SABIRSIZLIĞI,YERLİ GEREKSIZ ARSIZLIĞI GEREKTİRİR
AŞK PEK BİR DUYGUDUR OYSA KENDİNİ SALIVERİRSİN BİR BOŞLUĞA ÖYLECE HAREKETSIZ KALIRSINSANKİ DÜNYA YANSA UMRUN OLMAZ
AŞKI ŞİDDETLİ YAŞAYANLARDAN MISIN?O SÜRE KORK BAKALIM DAHA
SENİ FAZLA ŞEY BEKLİYORHERGÜNÜN BİRBİRİNDEN FARKLI OLACAK
MACERAYA HAZIR MISIN?
1Ders(nerede ne yapmalı?)
birincil buluşmada mutlaka sıcacık oluntmm raconunuza ters ise metroseksüel olmayın fakat araştırmacılar diyor fakat (bunun da araştırması mı olurmuş hıh) ilk imaj ilk buluşmada ve birincil 10 dakika içerisinde oluşurmuş önemli bişey yazıyorum yanii ciddiye alın artık!
ne olursa olsun adap kurallarına uyun lakin yerine göre davranmayı da unutmayın kamptayken çatal bıçak peçete arasanız gösteriş budalası olduğunuzu düşünürler
durup dururken gülümseyin (dayanılmaz oluyo ara sıra)
çıkmak istiyorsanız şunları yapmanızı nasihat ederim:
kızın telefon numarasını kızdan deil başka birinden isteyin ve ona bi msj çekin ad yazmayın lakin siz olduğunuzu anlasın (başıma geldi)
öteki kızlardan bambaşka davranın ona
ilgilendiği şeylerle onun ilgilendiğinin üç katı ilgilenin
arkadaşlarınızdan yardım isteyim sizi sağda solda fazla övsünler tabi abartmadan
msn de kız bi kelime yazdıysa siz 5 kelime yazın
msj la çıkma öneri katiyen etmeyin mutlaka yüzyüze olun
ve eğer kız anladıysa sizin ondan hoşlandığınızı hiç süre kaybetmeyin sakın ha derhal teklif edin yahut fazla berbat olabilir sonunuz
tamamlanmış alttaki jurnal tarzı yazıları okumasanız da olur beylerevet ikinci altın kaide:iltifat! hele hele kızlara gerçek olmayn iltifatlar ederseniz (lakin sahtekarlığa gitmeyin haa bozuşuruz) sizin yüzeysel yok iç güzelliğini gören fantastik bir insan olduğunuzu düşünür
Başka Bir Bakış Açısı !
kızlar birçok vakit romantiktir ama nerde ne yapılacağını bilen yaratıklardıronu öpmek istediniz diyelim yanağından bile olsa ailesini düşünmelisiniz aşiret mi annesi babası nasıl tipler? gözünüzün önüne getirin biri sizi görünce ne olur?hadi anlayışlılar iki kurşun sıkmadılar ayaklarınıza kız edepsiz mı? ve bu olayda kızın ailesinin sizden haberi olması fazla önemlidirçünkü bir tesadüf sonucu sizden haberi olursa kızın sizden soğuması için elinden geleni yapar annesigıcıktır bi keresizin katlarınız yatlarınız olmaz çoğu vakit ama o kızının geleceğini düşünüyordurgıcıklığın öteki tanımı astneyse
karıştırdım yaaaa
Lakin bak bunlar benim fikrim işe yaramazsa bana bişey söylemeyin o süre sizde bi sorun vardır ok