Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kız tavlamanın yolları(Alıntı değil adamakıllı kendi tavsiyelerim)dal içeri...

Kız tavlamanın yolları(Alıntı değil adamakıllı kendi tavsiyelerim)dal içeri...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
En öncelikle kendinize bakacaksınız hocam öyle saç sakal karmakarışık halde dolanmayacanAma abartıp da parlamayada lüzum yok
Derhal fiziksel olarak nelere ihtiyacımız var bi bakalım
1)Haftada minimum 34 defa duş
2)Deodorant parfüm lakin abartmadan sıkın bir tek parfüm kullanın bu manâlı hatun sizi kokunuzdan tanıyacak
3)Giyiminiz dikkatli olsun yani illa yeni bişeyler yok ütülü pak olsa kafi
4)Belirli bir tarzınız olsun
5)Kötü bi bakışınız olsun

Sırada zihinsel ihtiyaçlar var bunlarada bakalım
1)Fazla konuşmayın
2)Az ve öz olarak mizah yapın şaklaban olmayın
3)Elbette bırakayım hatun arasın moduna girmeyin ilk önce siz arayın sora o sizi arayacak merak etmeyin
4)Bulunduğunuz ortamda bi ağırlığınız olsun
5)Faydalı birisi gibi görünün
Ve en önemlisi
Kızın gözünün içine bakın ve asla gözünüzü çevirmeyin hocam cesaretli olun inanın işe yarıyor

Hemen gelelim bir canlandırmaya

Diyelim ki hatunla yeni tanışacaksınız dersane mektep vs gibi bi yerdeyseniz şanslısınız en kolay etraf bunlardırHatunun en şiddet derhal örneğin sınıfla tanışmaya çekiniyor diyelim siz yanında gidip elinizi uzatın ve tanışın çok bişey söylemenize gerek değil ad soyad tatmin edici sonra yakın olduğunuz bir kız arkadaşınızla tanıştırın onu onlar muhabbete dalacak alt sizde işiniz varmış gibi bana izin deyip kalkacaksınız o kadar içine düşmeyeceksiniz birincil dakikadanBu arada unutmadan o kız arkadaşınızda sizden ufaktan bahsedecek yani yakın bi arkadaşınız olsa iyi olurSeyreden 1 hafta boyunca sabahleyin selamlama verin bi konuda zorlanırsa destek edin ve en önemlisi size güvenmesini sağlayınSırada telefon numarasını elde etmek varTelefonunuz bozukmuş gibi yapın ve ondan telefonunu isteyin örneğin kızın adı özge''Özge bi telefonunu verir misin kimseyi arayamıyorum beni arayabiliyorlar mı diye bakmam gerekli manâlı bir telefon bekliyorum da'' deyin ve telefonu alın gönder kendi numaranızı çaldırın ve operasyon bu değin numara sizdedir
Daha Sonra naber nasılsın mesajları ufaktan konuya girin ama emin etmeyinKızlar sürprizleri sever,sizden hoşlandığını az da olsa anladıysanız güzel bir sürprizle çıkma teklifi edebilirsinizYalnız kalırsanız oysa kendimce manâlı,bu noktada utangaçlık diye bir koşul olursa bütün çabalarımız boşa gider yalnız kalınca elini tutun ve sözümü kesmeden beni dinlemeni istiyorum deyin başlayın konuşmayaİlk gördüğüm günden beri içimde sana dair bişeyler hissediyorum seni her gördüğümde kalbim sıkışıyor ne yapacağımı bilemiyorum deyin ve seni seviyorum veya ben senden çok hoşlanıyorum deyinKız bişey demeyip gözünüzün içine bakıyosa hatunu dudağından öpüyorsun ama yapışmadan
Sonra gözünün içine bakın ve başını omzunuza yaslayın operasyon bu kadar muavin olabildiysem ne mutlu banaUnutmayın eğer seviyorsanız cesaretli olun ve asla bildirmek istediklerinizi ve duygularınızı bastırmayın hadi eyvallah

Anekdot:Seçme Parça değildir en ince ayrıntısına kadar kendim yazdım
2 Not:Diğer bi yerde diğer bir kullanıcı adıyla yazmıştım buraya taşımaya karar verdim iyi okumalar