Kız ve Erkek Çocuk (Gülmekten Gözümden Yaş Geldi) Farzedinki erkegin biri msnde bir kızla konuşuyorVe kamera muhabbetine sıra geldi Kamera açıldı ve bi baktı kız çirkin mi çirkin Bu olay aleyhinde mümkün diyaloglar Kız : ee nasil görünüyorum ? erkek : valla kıçıma iki göz çizsem senden daha güzel görünür Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : kayda değer yok, herzaman yanımda poşet bulundururum Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : istersen camsız devam edelim , hatta en iyisi sen beni listenden sil ! Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : waw mükemmelsin ! Kız : tşk ederim erkek : şaka kız şaka , evrimini tamamla sonradan görüþelim senle Kız : evet ne düşünüyorsun benim için ? erkek : anne baba akraba mı senin ? Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : görmüyom , gözlerimi kapattım! Kız : bak kimseye sırça açmam gerçekten erkek : benim suçum neydi ? Kız : nasılım ? erkek : Sana tel numaramı vermedim yok mi ? Kız : hayır vermedin , neden ? erkek : iyi ! Kız : iyi görünüyor muyum ? erkek : aaa maymun mu besliyon ? sırası gelmişken sen nerdesin camerada görünmüyon Kız : hayvan ! erkek : bitmiş kamera açılıyor Kız : aaa kamerayı niçin kapattın ? aaa çevirimdışı olmuş ! Kız : evet nasılım ? erkek : valla senin görüntüyü kaydedip forumda yayınlamak için camını açtırmıştım lakin senin bu görüntüyü yayınlamaya kalksam belli banlarlar beni!