iltasyazilim
FD Üye
Hemen Şimdi lise ye sırası gelmişken bir kızı sevdim ona duygularımı açıklama etmiştim karşılık alamamistim ondan sonradan güvensizlik başladı her zaman hiç bir kıza öneri etmedim 3 sene önce yeniden birisini sevdim fakat yeniden duygularima karşılık bulamadım ve bu koşul tekrar beni cok etkiledi acilen yeniden benzer şekilde bir kızdan hoşlanıyorum bu kızı yaklaşık 1 aydır tanıyorum ve bu kıza duygularımı açtırmak istiyorum fiilen önce yakın elde etmek istiyorum ama olumsuz bir yanıt almamdan korkmuyor da değilim yakışıklı birisi değilim kizda cok hoş değil sahiden beni ona yakinlastiran sebep benim göre bildiğim karakteri kızı çok artı göremiyorum haftada bir kaç defa meslek yerine kendi işi dolayısıyla geliyor faceden ekleyip önce oradan muhabbeti ilerletmek istiyorum yalnız arkadaş olarak eklememi açıklama çünkü karşılıklı arkadaşımız yok şıpsevdi biri değilim bu olmaz başkası olur diyemiyorum 27 yaşındayım şu başlıca kadar beğendiğim kız sayısı 10u bulmaz genelde beğendiğim kızlarda görsel olarak değil şahsiyet ve Inşa olarak beni çekiyor ne yapmalıyım acaba bunuda mi kapatarak aklimda bitirmeye calismaliyim