Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kıza açılamıyorum

kıza açılamıyorum
0
147

Similar threads

ilk önce herkese selamlama arkadaşlar takriben 2 senedir sevdiğim bir kız var ona gerçekten aşığım seviyorum hiç kimsede bunları hissetmemiştim 2 senedir kıza yaklaşıyorum şuan aram beni kendine fiilen yakın görüyor iyi ve yakın bir arkadaşı olarak buluyor kızla sürekli konuşabiliyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Arkadaşlar Ben Hoşlandığım Kıza Bir Türlü Açılamıyorum Aynı Mahalledeyiz Benzer Okuldayız Kızda Beni Seviyor Lakin Ailelerimiz Arasında Bir Tartışma Çıkar Diye Korkuyorum Onun İçin Söyleyemiyorum Sizce Bunu Sölemenin Bir Yolu Var mı ? Onu Gördüğüm An Çok Utanıyorum Birde :S Lakin Gözlerinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Exclamation Arklar takviye! arkadaşlar bhn lise 2 örencisiyim yan sınıfta bi kız war kankalar aracılıyla tanıştım zamanla aramız yakınlaştı kız bana karşı bişey hissediyor mu bilmiyorum kız 2 gündür bnm buluşmak istiyor ancaq utangaçlığım yüzünden korkuyorum acaba kıza nasıl ondan hoşlandığımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Arkadaşlar öncelikle merhaba Benim bir sevdiğim var takriben 3 senedir seviyorumBelki saçma bulacaksınız ama kızda beni çok seviyor Başka birisi olsaydı şimdiye şimdiden çıkma teklifini etmişti Lakin ben bi türlü edemiyorum Nedeni: Utangaçlığım ve kendime güvensizliğim yüzündenArkadaşlar ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Lütfen okuyun lütfen :S:S Meraba arkadaşlar konu gayet açık hiç kilitlenmeye lüzum yok başlık uyumufelan yüzünden sorunuma geliyorum yaşım 16 bugüne değin hiç bi kızla çıkmadım fakat bu sene sınıftan bi kızla tanışmıştım çok güzeldi okul başladığından beri aklım ondaydı bi türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,497Konular
981,912Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt