iltasyazilim
FD Üye
Selamlama Başta ark
bn bu yıl lise 1 e yenı geçtim bir kız vardı okula ilk gittigimde kızı görünce çarpıldım kız da yane böylece böyle deil çok ama fazla hoş
neyse okulun ilk günü baktım kız bizim sınıfa düşmüştü
neyse okul başladı okula gittik felan kız la böle daima bakıştık gözlerımın içine bakıordu bnde bakıordum yan
Daha Sonra kız açıldı bana karsı işte
baktım öle ast tarafım boşsa yanıma gelıo oturoyor felan
kendı telefonuma bile numarasını eklemıs bazı geceler sms cagrı atıor işte yatamıorum napıon iyimisin ast bnde yatamıyıom
GELELİM KONUMUZA
kız ın sevgilisi varmıs fakat bana dedı Sevgilimden ayrıldım dedi
bnde dedım neden bana söluyorsun ancak işteee dedi canım istedi dedi
bnde güldüm hafifiten
Sonra dedi bana bir koLye alırmısın dedi neden ben dedım ? git dedım o sevgilin alsın dedim
yaa dedı ondan dedi ayrıldım dedi :S kız da OKULUN AMA en güzel kızı Kaşar felan deil ha
bnde peki bakarız alırım dedim
SORUM ŞU : acaba kız bnden teklif mı beklıor
beklıyorsa fazla utanıyorum kendımmı sölesem onun kız ark namı sölesem
Yardım lütfen
ya kızı görsenız popüler bişiş fazla da güzel okulun en güzeli birileri kaSsSar felan dıorr :S ondan içim sıkınıtı çöktü gibi içime bişi düştü işte ya:S
ptesi sölucem valla yaa yeter artık deme yane
kız birazcık nasıl desem oynak gibi tüm erkeklerın yanına gidior felan filan S: işte yaaaa
off ne yapcagımı sarıdım bazı ark dıyo o kasar dıyo bosuna kolye alma felan fln :S
BUNU YAZMIŞTIM
tekliff edıcem demişimtim teklifimi ettim kolyesını de verdım koleyyi begendı
teklifi ise işte dedi Düşüncem ya dedi 2 gune felan cvbını veırım dedi yüzü gülüyodu yane jeisn kaubl eder Fazla mutluyum teşekkür ederım önceki konlarda Yorum yazıp muavin oldunuz gerçkten çko tşklrt kesınlıkle bu kız teklifi kabul etcek çok muyluyum Thanxxx ^^ Yorumlar Plsss
bn bu yıl lise 1 e yenı geçtim bir kız vardı okula ilk gittigimde kızı görünce çarpıldım kız da yane böylece böyle deil çok ama fazla hoş
neyse okulun ilk günü baktım kız bizim sınıfa düşmüştü
neyse okul başladı okula gittik felan kız la böle daima bakıştık gözlerımın içine bakıordu bnde bakıordum yan
Daha Sonra kız açıldı bana karsı işte
baktım öle ast tarafım boşsa yanıma gelıo oturoyor felan
kendı telefonuma bile numarasını eklemıs bazı geceler sms cagrı atıor işte yatamıorum napıon iyimisin ast bnde yatamıyıom
GELELİM KONUMUZA
kız ın sevgilisi varmıs fakat bana dedı Sevgilimden ayrıldım dedi
bnde dedım neden bana söluyorsun ancak işteee dedi canım istedi dedi
bnde güldüm hafifiten
Sonra dedi bana bir koLye alırmısın dedi neden ben dedım ? git dedım o sevgilin alsın dedim
yaa dedı ondan dedi ayrıldım dedi :S kız da OKULUN AMA en güzel kızı Kaşar felan deil ha
bnde peki bakarız alırım dedim
SORUM ŞU : acaba kız bnden teklif mı beklıor
beklıyorsa fazla utanıyorum kendımmı sölesem onun kız ark namı sölesem
Yardım lütfen
ya kızı görsenız popüler bişiş fazla da güzel okulun en güzeli birileri kaSsSar felan dıorr :S ondan içim sıkınıtı çöktü gibi içime bişi düştü işte ya:S
ptesi sölucem valla yaa yeter artık deme yane
kız birazcık nasıl desem oynak gibi tüm erkeklerın yanına gidior felan filan S: işte yaaaa
off ne yapcagımı sarıdım bazı ark dıyo o kasar dıyo bosuna kolye alma felan fln :S
BUNU YAZMIŞTIM
tekliff edıcem demişimtim teklifimi ettim kolyesını de verdım koleyyi begendı
teklifi ise işte dedi Düşüncem ya dedi 2 gune felan cvbını veırım dedi yüzü gülüyodu yane jeisn kaubl eder Fazla mutluyum teşekkür ederım önceki konlarda Yorum yazıp muavin oldunuz gerçkten çko tşklrt kesınlıkle bu kız teklifi kabul etcek çok muyluyum Thanxxx ^^ Yorumlar Plsss