Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kiza konusabilir miyiz? dedim niye dedi.

kiza konusabilir miyiz? dedim niye dedi.

Similar threads

2 sene öne konuşmuştuk fakat ben 3 yıldır seviyorum Bu iki yıl baştan başa ara sıra konuştuk ara sıra tartıştık ara sıra barıştık her şey olmuştur Ama geçen yıldan beri konuşmuyoruz ben konuşmak istedim ama o reddedi teklifimi istemiyorum konuşmak dedi Ben takip ettim bunu bir kere evine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Mrb benim tavsiyeye ihtiyacim var olay bu ben 2 haftadir bi kizla konusmaya basladim ve kiza asik oldum kiz okulda populer vekiza acildim kiz bisi demedi yalnızca seviyorum seni dedim bisi demedi sonrasinda ayrildigim kiz arkadasimla ağız dalaşı ettiler ve eski sevgilime demis ben senin eski...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Arkadaslar ben bir kizla tanistim asik oldum faceden ekledim kabul etti konuştuk 2kez telefonunu verdi ben kiza nasil çikma teklif edebilirim veya bundan sonradan ne yapmsm lüzum sanirim onunda gonlu var gibi övgü fln ediyorum fotoraflarina teşekkür ederim fln yaziyo nasil açilirim bu kiza ve ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Arkadaşlar merhaba 15 sene yalnızca telefonla bi kızla mesajlaşıyordum buluşup görüşmeye talih olmamıştı son 4 aydır sürekli konuşuyordum buluşuyordum kız bana ilgisini emin etti her seferinde yeri geldiğinde iyice beni düşünen bana ilgi gösteren bi kız modunda yeri geldiğinde sadece dost...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Acaba sorun bende mi yuzume bakilmayacak bir tipim mi var diye aynaya bakiyorum Yoo gayet duzgun bi tipim var Basimdan gecen bazi olaylari anlatayim size Metrodan fakulteye dogru gidiyodum Onumde dışarı giden bir kiz dikkatimi cekti Saclari kivircikti,yururken dalgalaniyodu saclari ayni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,496Konular
981,662Mesajlar
29,732Kullanıcılar
ozgurcexSon üye
Üst Alt