Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıza Nasıl Cıkma Teklif Edilir

Kıza Nasıl Cıkma Teklif Edilir
0
190

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bir Kıza Nasıl Cıkma Teklif Edilir

Bir kıza cıkma teklifi edeceksiniz fakat zorlanıyorsunuz boyle bir durumda neler yapmanız gerektiğini bilemiyorsunuz ve bir cıkmazda hissediyorsunuz kendinizi uzulmeyin yazımızda Bir kıza Nasıl Cıkma edilir cıkma teklif etmekte zorlananlar icin adım adım acıklamaya calışacağız dikkatlice okuyun mutlaka yararı olacakdır imageskizanasilcikmateklifedilir5ad11aba878e7gif

Oncelikle Kendinizi cesaretlendirin ve rahat olmaya calışınSoylemesi kolay dediğinizi duyar gibiyim neyseki ben hicbir kıza cıkma teklifi etmek zorunda kalmadım kucuk bir espriden sonra devam edelim kaldığımız yerdenEvet soylemesi kolay dediğinizi duyar gibiyim demiştik en son fakat hayatınız boyunca her gun aynanın karşısına gecip kendinizi iyi hissedeceğiniz zamanı bekleyemezsiniz oyle değilmi?

Cıkma teklifi edeceğiniz kıza yaklaşmak icin kendinize morel verin motive edinİlk olarak Kendinizi tanıtın ve etkileyici bir sohbet gercekleştirmeyi deneyinNeşeli ve keyifli biri olduğunuzu gostermek icin yerli yersiz şakalar yapmaktan kacınmalısınız

Once o kişiyle flort edin direk gidip cıkma teklif etmek yerine onun arkadaş grubuna girin ve sizi fark etmesini sağlayın Flort etmek duşunduğunuzden daha kolay olacaktır

Kıza iltifat ederek daha iyi hissetmesini sağlayın Her kadın beğenilmekten hoşlanır Ancak aptal bir cocuk gibi değil, onu beğenen bir erkek gibi iltifatlarda bulununOnu herhangi bir sosyal etkinliğe davet edinOnu bir yere davet etmeden once nereye gitmek istediğinize karar verinCıkma teklifi ettiğiniz kızın Size vereceği karşılık ne olursa olsun sakin ve sabırlı olmalısınız Mutlaka bir sonuca ulaşacaksınızKolay gelsin arkadaşlar

858,496Konular
981,656Mesajlar
29,727Kullanıcılar
KaramsarSon üye
Üst Alt