Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kıza yakınlaşmalı mıyım?

Kıza yakınlaşmalı mıyım?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet arkadaşlar ilk önce merhaba

Ben lise 3 öğrencisiyimBu kızı birincil 9sınıfta görmüstümAynı anda nöbetçi olmuştukEvet güzel güzel kızdıAma böyle onsuz yaşayamam gibi bir şey olmadıSadece evet hoş güzel bir kız gibi bir duygu oldu10sınıfta bi kaç defa bizim servise geldi onun geldiğini görür görmez yerimi verdim ayakta beklemeye başladımArada muhabbet etmeye çalışıyordumBana bakıp aralıksız gülümsüyor lakin arkadaşıyla muhabbet kuruyorduGeldik Lise 3'e Kızla derhal aynı servisteyim ve yakın arkadaşlarını tanıyorumBu kıza bu sene daha fazla yakın hissetim kendimi daha fazla hoşlanmaya başladımNedenide sanırım şu durum yüzünden serviste baya tanınıyorumOkuldada tanınıyorum bütün lise 3 lise 4 lise 2 lerle tanışmışlığım var

Kızın bizim servise geldiğinden haberim değilServise bindim onu görünce direk gülümsedimMutlu oldumOda bana gülümsediVe adımı bilmesine şaşırdımYakın arkadaşıyla en önde oturuyorArkadaşıyla beraber bana bakıp gülümsüyorlar arkadaşının sevgilisi var biliyorumKız bana bakıyor yandaki kız kesintisiz benle muhabbet kuruyor

Bende karar verdim Ptesi günü kızın arkadaşıyla konuşucam eğer hoşlandığı biri yoksa muhabbeti ilerletmeyi planlıyorum lakin bunu çıkışta mı yapmalıyım yahut bir cafeye bir şeyler içmek için gösteri edip mi sohbet etmeliyim bunu bilmiyorumYoksa hiç bulaşmamalı mıyım bilmiyorum

Kafeye Misafir Etme edip konustum

Kafede takriben 130 saat dek oturup konuştukSohbetin yarısında konuya girmeye çalıştımGerçekten çok hoş birisin diye konuya girmek üzereydim oysa kız ben buraya seni tanıdığım için redetmek istemedim ve geldim (bozuntuya vermemeye çalıştım) şu an başkasıyla görüşüyorum eminim duymuşsundur (arkadaşının söylediğini biliyor sanırım) evet biliyorum bende hemen sana çıkma öneri etmicektim zaten sana karşı olan hislerimi bilmeni istiyorum dedim kız yüzüme bakıp gülümsediSonra takriben 45 dakika değin daha konuştukOkuldu sevdiği şeylerdi

Kafeden kalktık ayrılırken evine bırakmamı ister misin yalnız gitmemiş olursun diye sordum oda yok teşekkür ederim yalnız giderim dediBende sen bilirsin dedim ve ayrıldıkBu konuyu arkadaşlarımla konuştuğumda numarasını niye almadın salak gibi şeyler dediler onuda şu yüzden yapmadımKızın okulda bir kaç kişide numarası varmış ve bu numara elden ele okulda dolaşmış bu yüzden okuldaki kişilere karşı güvensizliği var ve başlıca 12 sınıflarla takılıyor (kız 11 bende 11sınıf)

Bende bu yüzden numarasını almak istemedimGüvenini sarsmak veya güveni bana aleyhinde iyice artınca olmak istedimBazı kız arkadaşlarım iyi yapmışsın falan şaşırmıştır ama içten olanı yapmışsın dediler

Kesin Olmayan kaldımKızla okulda her görüştüğümüzde selam veriyoruz nasılsın diye soruyoruz

Birde kız pazartesileri okulda ek derse kalıyorBiz servisle dönüyoruz12 ve 11 ler servisle evlere dönüyorlar9 ve 10 lar bizden 1 saat daha pozitif ders görüyorlarKızda 9 ve 10 larla dönüyor biliyorum ki artı tanıdığı değil pazartesi günü çıkışta onun ilave dersten çıkmasını beklicem

Selam yalnız dönmeni istemedimHem sohbet ederiz Böyle bir cümlemi kurmalıyım
Yahut

Okulda işim vardı bende bu saate kaldı falan mı demeliyim?

Yani onu beklediğimi vurgulamalı mıyım?

Anekdot: çocukla arasında bir şey olduğunu sanmıyorumÇünkü kankası beni biliyor gelip bana söylerdi

858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt