Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızarmış Muz Tatlısı Tarifi Resimli

Kızarmış Muz Tatlısı Tarifi Resimli

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Kızarmış Muz Tatlısı nasıl yapılır
Kızarmış Muz Tatlısı hazırlanışı



Kızarmış Muz Tatlısı malzemeleri:
3 adet orta doruk muz
15 gr teremyağ ballı
12 portakal
1 çorba kaşığı esmer şeker
2 çorba kaşığı krema
1 çorba kaşığı kabak çekirdeği



Kızarmış Muz Tatlısı yapımı:

Portakalın suyunu çıkartın Muzları soyup büyük parçalar halinde diyagonal doğrayın Teremyağı yapışmaz yüzeyli tavada eritin Dilimlenmiş muzları ekleyin ve kahverengileşinceye dek kızartın Sonradan muzları ocaktan alıp portakal suyu ve esmer şeker ekleyin

Ardındaki tavayı baştan ateşe alıp baloncuklar oluşana değin daha kızartın Tavadaki muzların sosla en ince ayrıntısına kadar harmanlanması için karıştırın Muzları servis tabağına alıp üzerlerine kremayı dökün ve kabak çekirdeklerini serpin

Sıhhat olsun



*
 
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt