iltasyazilim
FD Üye
Kızartılmış Meyveler Tarifi İçin Malzemeler
*45 tane orta boy elma
*2 tane muz
Hamuru için;
*1 bardağı un
*15 çay bardağı süt
*12 (yarım) kabartma tozu
*1 paket vanilya şeker
*1 çay kaşığı tarçın
*2 yemek kaşığı toz şeker
Üzerine gezdirmek için;
*Şeker
*Tarçın karışımı
Kızartılmış Meyveler Tarifi Yapılışı Merhaba tatlı sevenler ?*Bugün sizlere çok hafif ve her anınıza yakışacak bir tarif ile geldim Bu tarifi istediğiniz meyve ile yapabilirsiniz Benim favorilerim elma ve muz olduğu için sırf onları yapmış bulundum Siz dilerseniz armut vs kullanabilirsiniz
1
*Geçelim tarifimize, ilk önce hamurumuzu hazırlayayım Hepsini bir kaba alıp karıştıralım
*Herkesin bardak ölçüsü farklı olduğu için belki biraz daha süt gerekebilir Akışkan bir hamur olması gerekiyor
*Hamurumuzu hazırladıktan sora elmalarımızı soyup ortasını oyup dilimleyelim
*Muzlarıda aynı şekilde soyup ortadan bir kes boydan kesip bir kerede ortadan keselim
*Böylelikle 1 muzdan 4 adet parçamız olacaktır
*Dilimlenmiş olan elmaları hamurumuzun içine aktaralım
*Daha sora tavaya sıvı yağımızı alalım ve meyvelerimizi arkalı önlü kızartalım (fazla sürmüyor)
*İşte bu kadar arkadaşlar ?*Deneyenlere şimdiden afiyet olsun Hoşçakalın sağlıcakla kalın*????????
*45 tane orta boy elma
*2 tane muz
Hamuru için;
*1 bardağı un
*15 çay bardağı süt
*12 (yarım) kabartma tozu
*1 paket vanilya şeker
*1 çay kaşığı tarçın
*2 yemek kaşığı toz şeker
Üzerine gezdirmek için;
*Şeker
*Tarçın karışımı
Kızartılmış Meyveler Tarifi Yapılışı Merhaba tatlı sevenler ?*Bugün sizlere çok hafif ve her anınıza yakışacak bir tarif ile geldim Bu tarifi istediğiniz meyve ile yapabilirsiniz Benim favorilerim elma ve muz olduğu için sırf onları yapmış bulundum Siz dilerseniz armut vs kullanabilirsiniz
1
*Geçelim tarifimize, ilk önce hamurumuzu hazırlayayım Hepsini bir kaba alıp karıştıralım
*Herkesin bardak ölçüsü farklı olduğu için belki biraz daha süt gerekebilir Akışkan bir hamur olması gerekiyor
*Hamurumuzu hazırladıktan sora elmalarımızı soyup ortasını oyup dilimleyelim
*Muzlarıda aynı şekilde soyup ortadan bir kes boydan kesip bir kerede ortadan keselim
*Böylelikle 1 muzdan 4 adet parçamız olacaktır
*Dilimlenmiş olan elmaları hamurumuzun içine aktaralım
*Daha sora tavaya sıvı yağımızı alalım ve meyvelerimizi arkalı önlü kızartalım (fazla sürmüyor)
*İşte bu kadar arkadaşlar ?*Deneyenlere şimdiden afiyet olsun Hoşçakalın sağlıcakla kalın*????????