Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızartma Güllaç Tarifi Resimli

Kızartma Güllaç Tarifi Resimli

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Kızartma Güllaç Tarifi
Resimli Kızartma Güllaç Tarifi

Kullanılacak Malzemeler

* 10 çorba kaşığı tereyağı
*3 adet yumurta
*2 su bardağı fındık (ince çekilmiş)
* 1 su bardağı gül suyu
* 1 su bardağı su
* 10 kat güllaç
* 2 su bardağı süt
*1 su bardağı toz şeker



Hazırlanma Şekli
Güllaçları birer birer gülsuyu ve su karışımı ile ıslatıp ikiye katlayın Üzerine çekilmiş fındığı serpin Rulo şeklinde sarın Bütün yaprakları bu biçimde hazırlayın Çırpılmış yumurtayı kaba koyun Tereyağını eritin yağ kızınca rulo biçimdeki güllaçları yumurtaya bulayıp altın sarısı renk alıncaya kadar kızartın havlu kağıt üzerinde yağını aldırın Derin bir tepsiye dizin Şekerle sütü kaynatın Şurup hazırlayın Kıvama gelince eksik soğusun Güllaçların üstüne dükün Şurubu çekene kadar bırakın Güllaçlar şurubu çekince tabaklara aktarıp servis yapın *
 
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt