Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlarkız okulun en hoş kızıydı(herkesin çıkmak istediğini anlatmak istediğim için öle dedim) sonradan kızla biz birimizi çok seviodukama ben yol verdimöptm öptm bıraktım
SÜPERRR
sıra başka kızlarda hemen
Merhaba Arkadaşlar Çoktan Okuyup Zaman Ayıran Dostlara teşekkürler Özetle başımdan geçen bir mevcuyu dile olmak istedim
bir kız var bu kızla ben bazen karşılaşiyoruz
son günlerde bana ilgisinin oldukca artırdı
kendisi bir meslek uygun çalışıyor işin gerçeği
bende onu göremeye gidiyorum alış...
slm arkadşlar yaşım 17 benzer okuldayız kızla 20 gndür felan mesajlaşıorz işte hoşlandım kızdan söylemeye krr verdim lakin makaraya sarmak istedim işte dedim sna anlatmak istediğim bişey var ama söyleyemiyrm dedim söyle dedi bu bnm için fazla önmli dedim sonra başladım işte bu snn takımın çok...
Merhabalar;
Konuyu En Başından Anlatmak İstiyorum Bütün Çıplaklığı İle Anlatıcam Bağlı Kurallara Yerinde Bir Biçimde Fakat Sonuçta Bir Pürüz Olmasını
İstemiyorumFiilen Fazla Garip İmkansız Gibi Görünen Şeyler Var Anlatıcaklarımda
Bir Gece 3 Dost Alem Yaparken Gece 3 Sularında Bira'larımızı...
Mrblar bn 3 yıl önce bi kızla çıkmaya başladım daha açıkçası kız benden hoşlanıyormuş bnde manita ayağı filan yok die o zamanlar kabul etmiştim aynı mahaallede oturuyoruz haftanın her günü buluşuyoruz çoğunlukla her buluşmamızda'da başlıca arkadaslarını getirir yanında
bunun C***** isminde bir...
ben geçen sene bi kızla cıkıyordum lakin bişeyler oldu kızdan ayrıldım daha sonra arkadaş kalmak istiyorum diye mesaj attı bende muhabbetini seviyordum olur dedim bu sene mart ayına değin dostça konuşuyorduk fakat ona aleyhinde her tarafta bir şeyler hissetmeye başladım ben buna belli etmeye...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.