Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kızdan ayrıldım Rahatım

Kızdan ayrıldım Rahatım
0
208

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlarkız okulun en hoş kızıydı(herkesin çıkmak istediğini anlatmak istediğim için öle dedim) sonradan kızla biz birimizi çok seviodukama ben yol verdimöptm öptm bıraktım
SÜPERRR
sıra başka kızlarda hemen

Similar threads

Merhaba Arkadaşlar Çoktan Okuyup Zaman Ayıran Dostlara teşekkürler Özetle başımdan geçen bir mevcuyu dile olmak istedim bir kız var bu kızla ben bazen karşılaşiyoruz son günlerde bana ilgisinin oldukca artırdı kendisi bir meslek uygun çalışıyor işin gerçeği bende onu göremeye gidiyorum alış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
slm arkadşlar yaşım 17 benzer okuldayız kızla 20 gndür felan mesajlaşıorz işte hoşlandım kızdan söylemeye krr verdim lakin makaraya sarmak istedim işte dedim sna anlatmak istediğim bişey var ama söyleyemiyrm dedim söyle dedi bu bnm için fazla önmli dedim sonra başladım işte bu snn takımın çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Merhabalar; Konuyu En Başından Anlatmak İstiyorum Bütün Çıplaklığı İle Anlatıcam Bağlı Kurallara Yerinde Bir Biçimde Fakat Sonuçta Bir Pürüz Olmasını İstemiyorumFiilen Fazla Garip İmkansız Gibi Görünen Şeyler Var Anlatıcaklarımda Bir Gece 3 Dost Alem Yaparken Gece 3 Sularında Bira'larımızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Mrblar bn 3 yıl önce bi kızla çıkmaya başladım daha açıkçası kız benden hoşlanıyormuş bnde manita ayağı filan yok die o zamanlar kabul etmiştim aynı mahaallede oturuyoruz haftanın her günü buluşuyoruz çoğunlukla her buluşmamızda'da başlıca arkadaslarını getirir yanında bunun C***** isminde bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
ben geçen sene bi kızla cıkıyordum lakin bişeyler oldu kızdan ayrıldım daha sonra arkadaş kalmak istiyorum diye mesaj attı bende muhabbetini seviyordum olur dedim bu sene mart ayına değin dostça konuşuyorduk fakat ona aleyhinde her tarafta bir şeyler hissetmeye başladım ben buna belli etmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt