Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızdan soğuyorum

Kızdan soğuyorum
0
240

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar bende bi sorun var muavin olun lütfen
yeni tanıdıgım ya da cıktıgım kızlarla şöyle bi sorun yaşıyorum mesela kızla bi gun cok iyiyim işte hosuma gidiyor hoş geliyor ertesi gün bütün tersi ya diyorum ben bunumu begendim yada o kadarda güzel değilmiş diyorum ayrıca küçücük bi yanlış hareketi bile bi çok güzel şeyini görmemi engelliyor niçin böyleyim nasıl bi kafa yapısı var bende yardımlarınızı bekliyorum

Similar threads

Ilk Kez herkese selam modum konuyu kapatmayın bastan söyleyim önce yaşadığım olayları anlatım ,bastan sona kdr okumadan yorum yapmayın ben üniversite 1sınıf trabzonda okuyorum(vanlıyım) önce üniversite hoş hayallerle basladı1 kızı sevdim acıldım 3 kez red yedim kız hiçbir zaman olmaz diyince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Arkadaşlar benim sorunum bam diğer Fena bi aşk geçti başımdan o yüzden bu haldeyim galiba bende bütün çözemedim Lakin vakit baya degiştirdi galiba beni Kızı çok sevdim herşeyimdi ve sona erdi Unuttum diyorum ara sıra lakin daima aklımda hiçbir şeye konsantre olamıyorum meslek yerinde bile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
ilk olarak herkese merhaba azıcık uzun azıcık değişik bir hikayeyle karşınızdayım Öncelikle 19 yaşında bir gencim İstanbul'da yaşıyorum Geçen yıl mayıs ayında bir kızla tanıştım Yani aslında hoşlandım pek tanıştım Benim eski okulumdan kendisi Eski okulumdan tanıdıklar olduğu için kıza yanaşmam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
ehm ehm konuyu bi her tarafta anlatıyım uzun olabilir okuyan okumayan olumlu olumsuz yorum yapan akıl hocası kişilere çoktan teşekkurler her neyse Kardeşim dediğim insan bir kızı sevmişti ,randevulaşma ayarladı bi arkadasım her neyse randevulaşma günü geldi, geldi kız guzelliği gözüme çarptı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Merhaba kıymetli nicealem üyeleri Ilk Önce herkese selamlar Hikayem azıcık uzun olabilir Okuyup yorumlayan,öğüt verecek arkadaşlara çoktan teşekkür ederim Lütfen dalga geçici yorum yapıcak arkadaşlar okumayı şimdiden bıraksın Evet Neresinden başlasam bilemiyorum Arkadaşlar ben bir kızla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,497Konular
981,936Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt