Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Uyarı kızgın ifade bırakan arkadaşların dikkatine

Uyarı kızgın ifade bırakan arkadaşların dikkatine
3
2K

Adalı

(¯´•._.• Adminasitor•._.•´¯)
Modaratör
Etkileşim
19,944
F-D Coin
124
kızgın ifade bırakan arkadaşların dikkatine

arkadaşlar bazı arkadaşlarımız emek verip paylaşım yapan arkadaşlarımıza kızgın ifade bırakıyor buda emek verip paylaşım yapan arkadaşlarımızın moralini bozuyor forumlarda

paylaşılan linklerin garantisi yoktur paylaşım anında aktiftir 1 saat sonra of olabilir dağa güzelini yaparlarsa kızgın ifade bırakanlar paylaşın bizde beğini yapalım

uyarı olarak gecici olarak banlanıcaklar devam ederlerse süresiz banlanıcaklar

şahsen bana karşıyım ama emek verip paylaşan arkadaşlarımızın emeğine saygı duyulmasını bekliyorum.

Son düzenleme:

Adalı

(¯´•._.• Adminasitor•._.•´¯)
Modaratör
Etkileşim
19,944
F-D Coin
124
banlamak hiç adetim değildir ama paylaşım yapan arkadaşlara yapılan saygısızlığı göz ardı yapamam bir kaç kişiyi gecici olarak banladım

sen kalk emek ver aktif link araştır tara hiçbir çıkar olmadan forumdaşlar iptv izlesin diye paylaş kızgın ifade bırakılması emeğe saygısızlık ,tır.

Similar threads

Disiplin kelime anlamıyla öğretmek demektir; Çocuklarımızın yaşamda yol alabilmeleri için öncelikle anne- babalarından öğrenmeleri gereken pek çok şey vardır. Kabul edilen- istenilen davranışları gösterebilmesi için çocuklara bu davranışları öğretmek, yanlış yapılanları düzeltmek gerekir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Alişan ve ünlü oyuncu Buse Varol geçtiğimiz günlerde Eliz'in birinci yaş günü kutlamasında evliliklerinde kriz ortaya çıkmıştı. Çift, aylar sonra barışarak objektiflere poz verse de henüz aileler arasında buzlar erimedi. HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE Alişan, kardeşi Selçuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Alişan ve ünlü oyuncu Buse Varol geçtiğimiz günlerde Eliz'in birinci yaş günü kutlamasında evliliklerinde kriz ortaya çıkmıştı. Evliliklerini kurtaran Alişan ve Buse Varol, eski mutlu günlerine geri döndü. HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE Ünlü şarkıcı Alişan, eşi Buse Varol'la...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
* İlişkiye kimse bitsin diye başlamaz ama ilişkiler, şartlar ve kişiler neden genellikle başladığından çok farklı bir hale geliyor? Bu durumun çok farklı sebepleri olsa da en temelde kişilerin kendini iyi tanımamasından, dolayısıyla kendine uygun kişinin nasıl olacağına dair herhangi bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Arkadaş edinme ve bu arkadaşlığı sürdürebilme becerileri çocuğun sadece sosyal gelişimi açısından değil aynı zamanda psikolojik sağlığını koruma adına da önem taşımaktadır. Çocuklar oyun oymak ya da ortak bir etkinliği sürdürmek için iletişimi nasıl başlatacaklarını, sürdüreceklerini ve bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,464Konular
981,136Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt