Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızı aklımdan Çıkartamıyorum

Kızı aklımdan Çıkartamıyorum
0
106

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar hemen olayı yazıyorum

Ben bir kızı çok sevdim takriben 15 yıldır konuşuyorduk her geçen gün daha da bağlandım ve onu sevdim O Kadar oldu böyle oldu ben ona açıldım Beni reddetti Reddedilme sonrası düzelene değin 12 hafta anam ağladı Fakat Allah'a fazla şükür o acıyı atlattım Şu lahza o psikolojide değilim

Bundan Böyle onu sevmemeye çalışıyorum dehşet etmeye çalışıyorum Arada bütün unutmuşum gibi oluyor fakat yine hatırlıyorum Eski resimlere bakmıyorum eski mesajlaşmalarımıza da bakmıyorum fakat gene de hatırlıyorum unutamıyorum Onu hatırlatacak hiçbir şeye bakmıyor ve ilgilenmiyorum lakin kesintisiz aklımda, hiç çıkmadı Beni sevmediğini bilmeme karşın aklımdan çıkartamıyorum Onu sevmemek için fazla uğraştım

Aklıma aralıksız sanki yeniden biri beni sevmeyecekmiş gibi geliyor Aslında pek bir şey yok biliyorum ama kıza fazla bağlandım Sahiden bana fazla yakın ve sıcak davranmıyordu lakin ilkti Birincil sevdiğim kız olduğu için de onun şefkatine çok alıştım Gün geldi omzunda yattığım onun da benim omzuma yattığı oldu

Şu lahza durum çok fena Aramıza soğukluk girdi Konuşmuyoruz diyebiliriz Aklımdan silmek istiyorum Kızı aklımdan çıkartamıyorum Rüyalarıma giriyor

Gelecekte hiçbir vakit BİZ olamayacağız onunla Bunu biliyorum ve diğer yöne gitmek istiyorum fakat olmuyor

Kızla da benzer sınıftayız üniversitede Her gün görüyorum yani napıcam ben

Tavsiyelerini bekliyorum teşekkür ederim

858,496Konular
982,178Mesajlar
30,116Kullanıcılar
Selim1717Son üye
Üst Alt