Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızı direkt kenara çektim konustum(empati yapacak kızlar aranıyor)

Kızı direkt kenara çektim konustum(empati yapacak kızlar aranıyor)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhabalar arkadaşlar Ben 3sinif ogrencisiyim ve hazirlik sinifinda birini cok begendim Bu kizi dunde kantinde gordum ve baktigimi gormustu ancak emin degilim yanlis anlayip anlamamasindan Neyse dersimiz bitti anında gittim hazirlik binasina Kiyafetim sacim basim gayet uygun ve beklemeye basladik Kiz dersten cikti hemen ayaga kalktim ve koluna dokundum O lahza elektrik carpti kiza ayydiye korkarak bana baktı ve konuşmaya başladım

Ben: Pardon sizinle bir sey konusmam lazimdi
Kız saskin bir bicimde; bişeyler mırıldandı ve bahsettigim yere geldi
Ben: ben seni dun kantinde gordum cok begendim soylemek istedim Sana teklif etmiyorum ve bi cvp vermeni de istemiyorum yalnızca bil istedim dedim Daha Sonra arkadaslarina bakarak arkadaslarim ordafilan dedi bana baktiginda da dikkatlice bakiyordu Kac yasindasin? Dedim 18 dedi bende 22 dedim Ayaktaydik bi yer gosterdim oturduk orayaSirf seni gormek icin bu hazirlik binasina geliyorum dedim Hangi bolumde okuyorsun? Dedi bende cevre muhendisligi dedim O da dost olabiliriz lakin diger turlu olmaz dedi Arkadas olacagiz ancak seni bir daha nasil gorecegim dedim Bilmem dedi gorunce merhaba merhaba deriz dedi fakat saskin bir haldeydi Bende dedim zaten hic bir kiz birincil seferde boyle biseyi kabul etmez dedim Kiz kafasini sık sık arkadaslarinin oldugu yere dogru ceviriyordu sonradan kalkmam lüzumlu dedi tamam dedim kalkti karşı kantine gitti

Sizce olumlu bakabilecek bir kiz bile boyle davranabilir mi yoksa olumsuz gibi mi gorunuyor? Vazmı geçsem devam mı etsem karar veremedim

Empati yapacak kız arkadaş ve bu işten anlayan erkek arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt