Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızı Kırdım ama hala bana ilgisi var gibi lütfen bi el atın

Kızı Kırdım ama hala bana ilgisi var gibi lütfen bi el atın
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Yine Ben ilk konumu kilitlemişlerde Baştan Açtırmak İstedim Ve De düşüncelerinizi her tarafta edinmek istiyorum

Arkadaşlar Benim Fazla Sevdiğim Bir Kız var bununla baya bir zaman bakıstık sonra ben çeper baskı birincil kez birine çıkma teklifi ettim kız ise cok heyecanlıydı ederken ast bende böylece fakat ertesi qün hayır dedi ben beni bütün tanımadığından dolayı olduğunu düşündüm yada öyle dikkate almak istedim
sonra yeniden bakıstık arkadaşlarım onu ikna etmeye çabalıyordu o arkadaş kalalım dedi bende dost mıydık ancak falan dedim kız baya kırıldıŞimdi bana cok yaklasıyor iki taraflı arkadaşlarımız war ve daima birlikte bişeyler yapıyoruz
Hatta onunla karşılıklı İp bile çevridik (Size Saçma Gelebilr Fakat Benim qibi seven arkadaşlar varsa Ne dek güzel ve manalı bişey olduğunu bilir )

Ben yeniden öneri etmeyi düşünüyorum tekliften ziyade
Daha çok açılacam iste ne değin sevdiğimi beliritcem Sonrada Eğer sende beni sewiyorsan birbirimizi bekletmeyim qibisinden bir tümce kurucam sizce nasıl olur ve kız beni seviyormu

858,497Konular
982,125Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt