iltasyazilim
FD Üye
Beyler sa BiR kız var ünide kız 3 senedir bizim sınıfta çok tatlı bir kız siyah giyiniyor ve birazcık satanist gibi ben bu kıza birincil görüldüğümde vuruldum ama 3 senedir kızla en küçük bir iletişim kuramadım bunu face aracılığıyla gerçekleştirmek da istemedim Bu yıl cesaretimi topladım ( faizsiz bir çocuk değilim her sene 3 4 tane sevgilim oldu) ve yazdım biraz ders muhabbeti yaptım ve fazla yavşamadan bir ara ders çalışalım dedim onun notları biraz kötüydü ve kabul etti 3 5 gün sonra tekrar mesaj attım ve cuma günü tatil gel kahve içelim hemde ders işine bakarız dedim okey dedi tel verdi kızla çok konuşmadan buluşma işini halletmiştim yani yolun yarısı bitmişti kızla görüştüğüm vakit işi bitirmeyi kesin gözle bakıyordum Taki cuma gününe kadar yazmadım ve cuma sabahı mesaj attım kız işi olduğunu söyledi ve başka zamana kahve içelim dedi Bende hala bir şey diyemedim acilen kızla fazla soğuğuz ve kızın farklı bir dost ortamı var keza benden 3 yaş büyük bende büyük gözüküyorum iriyim ve 188 boyum var tipim de kötü sayılmaz başlıca yakışıklı derler Benden taktiklerinizi esirgemeyin lütfen bu kızda her şey farklı oldu