Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kızı Saldırıya Uğrayan Baba: '15 Yıldır Oy Verdiğimiz Sayın Cumhurbaşkanım, Bu Sizin Eseriniz'

Kızı Saldırıya Uğrayan Baba: '15 Yıldır Oy Verdiğimiz Sayın Cumhurbaşkanım, Bu Sizin Eseriniz'
0
46

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-627ea6868ffbb83a825c0a34ee92e0d9a15aee0e.jpg

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Afganistan asıllı A.M.'nin (20) cinsel istismarda bulunmaya çalıştığı direnince de başını taşla ezdiği 17 yaşındaki Ayşegül'ün babası Metin Aydın, "15 yıldır oy verdiğimiz Sayın Cumhurbaşkanım, bu sizin yapıtınız. Siz ve çocuklarınız çok hoş korunuyor. Mültecilerin esiri altında kaldık biz" dedi.

Gebze'nin Pelitli Mahallesi'nde, yaşanan olaya ait vatandaşla bir ortaya gelerek protesto gösterisi düzenledi. Mahalleli, olayın gerçekleştiği alana kadar yürürken, baba Metin Aydın açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen Metin Aydın, "15 yıldır oy verdiğimiz Sayın Cumhurbaşkanım, bu sizin yapıtınız. Siz ve çocuklarınız çok hoş korunuyor. Biz çocuğumuzu okula, bakkala gönderemiyoruz. Lakin işte bir gün unuttuk, bize bedelini ağır ödettiler" şeklinde konuştu.

Kendisine sessiz kalması için para teklif edildiğini söyleyen Metin Aydın, "Sen bana değil 3-5 milyon, 2-3 trilyonu şu masaya koysan ben namusumu satacak adam mıyım? Benim çocuğum 2 saat direnmiş, bu ne ahlaksızlık!" dedi.

Yaşananlar için

858,509Konular
982,874Mesajlar
30,656Kullanıcılar
eski1dostSon üye
Üst Alt