Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kızı Sevmiyordum Aramıyordum Fakat Hemen Şimdi Ayrıldı Koydu Bana...

Kızı Sevmiyordum Aramıyordum Fakat Hemen Şimdi Ayrıldı Koydu Bana...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet Arkadaşlar kız Lise 3 Derslik Ben bu kızla Kasım ayından beri konusuyordum 8 Aralık günüde buluşup teklifimi yaptım derhal kabul ettiAma bir reel vardı ve ben bu kızla sırf cinsellik için takılacaktım Hatta ilk günden opüşmüştük bile Bu kız beni seviyordu bunu hep söylüyorduNe dersem yapıyordu Evet bir hafta oldu lakin herşeyi yaşadık gibi bişey oldu jet gibiydik yarı fakat az önce belli başlı istediğimi yapamamıştım Anladınız siz onu Bu beni defalarca arıyordu kıskandıgını soyluyordu falan Ama ben hiç aramıyordum onu artık avcumun içindeydi cünkü o 1 saat önce whatsapptan gelen mesaj ile irkildimBitti bundan böyle kendine iyi bak demiş bana Hoş bir kızdı ve ben onu kaybettim ilgisizliğimden çünkü içimden gelmiyordu onu aramak sormak Ama 1 saattir şayet 50 kez aradım açmadı halada arıyorum ne yapmalıyım acı nedir biliyorum Tecrübem var beni sevmeyen bi kızla ilişki yaşamıstım cünküü Terkedince beni sarsıldım basmakalıp bi

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt