Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızılay Haftası Başbakanın Kızılay Mesajı

Kızılay Haftası Başbakanın Kızılay Mesajı
0
70

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
29 Ekim 4 Kasım Kızılay haftası 2019 Başbakan Erdoğan'dan Kızılay Mesajı
Başbakan Erdoğan Kızılay Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 2019 Kızılay Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajı şöyle;

Başbakan Erdoğan'ın Kızılay Mesajı

''Kızılay, tarihten bugüne sürdürdüğümüz vakıf geleneğimizin, dayanışma kültürümüzün ve aziz milletimizin hamiyetperver karakterinin en manalı tezahürlerinden biridir Irk, din, dil gözetmeksizin dünyanın farklı coğrafyalarındaki afetzedelerin, muhtaçların, yoksulların yardımına koşan Kızılay, milletimizin vicdanını, hoşgörüsünü hakkıyla temsil etmektedir

Dünyanın tüm kıtalarında aktif atama üstlenen Kızılayın gösterdiği özgün başarılardan birini, yakın bir zamanda, son 60 yılın en büyük kuraklık ve açlık tehlikesiyle yüz yüze gelen Somali'de gördük Tekrar, Van ilimizde meydana gelen depremde de vatandaşlarımızın yardımına ilk koşan, insanımızın imdat çığlığına birincil kulak veren kuruluşlarımızın başında tekrar Kızılay gelmektedir

İnanıyorum fakat Kızılay, yaşanan her krizden, her afetten büyük dersler, ibretler dahil etmemek, eksiklerini, zafiyetlerini gidermek suretiyle çok daha çabuk ve organize bir takviye kuruluşuna dönüşecektir Bu inançla Kızılay Haftası'nı kutluyor, dünyanın dört bir yanında büyük bir özveriyle çalışan Kızılay gönüllülerini ve tüm vatandaşlarımızı candan selamlıyorum bu arada, depremde hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımız için bir defa daha Allah'tan rahmet diliyor, yaralılara acele şifalar temenni ediyorum'' *

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt