Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kızılay haftası ile ilgili yazı kısa

kızılay haftası ile ilgili yazı kısa
0
113

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
KIZILAY HAFTASI YAZILARI

Kızılay bir yardım kuruluşudur Savaşta ve barışta halkın karagun dostudur Savaşta yaralananlara, olenlerin ailelerine yardıma koşar Yaraları sarar Her turlu yardımı yapar Barışta yangın, sel, deprem felaketlerine uğrayanlara sıcak yardım elini uzatır Fakirlere, duşkunlere, kimsesizlere yardım eder Onlara yiyecek, giyecek, icecek, yakacak, cadır ve para yardımı yapar

Kızılayın, halka yaptığı yardımlar, yine halkın bu kuruluşa yaptığı yardımlardan, bağışlardan oluşur Durumu iyi olan her vatandaş, Kızılaya yardım etmeli, bağışta bulunmalıdır Hepimiz Kızılaya yardım edelim Kızılay pulu alalım Kurban Bayramında kestiğimiz kurban derisini bu kuruluşa bağışlayalım Kızılaya yaptığımız yardım fakire, fukaraya, felakete uğrayanlara yapılmış sayılır Biz de bir gun felakete uğrarsak, Kızılay bizim de yardımımıza koşar

29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arası Kızılay Haftası olarak kutlanır Okullarda, radyo ve televizyonlarda, gazete ve dergilerde Kızılayın faydaları, amacları anlatılır Kızılayla ilgili sergiler acılır Calışmalar halka gosterilir

Kızılayın merkezi Ankaradadır Turkiyenin her il ve ilcesinde şubesi vardır Okullarda Kızılay Kolu kurulur ve calışır Oğrencilerin uye olduğu bu kol, Kızılaya pul satarak yardım toplar

858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt