Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kızılay haftası kutlama şiirleri

kızılay haftası kutlama şiirleri
0
309

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
kızılay haftası ile ilgili şiirler,kızılay haftasıyla ilgili şiir,kızılay haftası şiiri,kızılay haftası şiirler

KIZILAY

En kara gunumuzde,
Bizi Kızılay korur,
Yoksulların, dertlinin,
Derdine derman olur

Sel, deprem ve yangının
Devasıdır Kızılay
Kimsesiz yetimlerin
Babasıdır Kızılay

İyi gunlerde yardım
Ederiz Kızılay'a
Butun felaketlerden
Kurtuluruz bedavaya

Biz de oyle olalım
Yardım edelim her ay,
Yapılan yardımlarla
Yaşayacak Kızılay

Mehmet GULSEREN

KIZILAY'IM

Giyindirmek, barındırmak,
Kızılay'ın gorevidir
Onun icin Kızılay'ım,
Yoksulların bir evidir

Savaşlarda yaralıya,
Yardım icin el uzatır
Fakirlere kimsesize,
Ocağında aşkaynatır

Deprem, yangın, su baskını,
Evler yakar, evler yıkar
Felaketler cok olsa da,
Kızılay'ım hemen bakar

Yardım edip Kızılay'a,
Biz de, biraz guc katalım
Yarınını anlatarak
Kızılay'ı yaşatalım

Hasan ŞEN

KIZILAY

Bu gun muhtac değilsem,
Yarın muhtac olurum
Her yardımı, şefkati,
Kızılay'da bulurum

Yoksullara, aclara,
Yaz, kış tuter ocağı
Felakette, kazada,
Bize acar kucağı

Savaşlarda, depremlerde,
Bizi gelir o arar
Acımızı dindirir,
Yaramızı o sarar

İ Hakkı TALAS

Similar threads

Sayfamızda Kızılay Haftası ile ilgili en guzel şiirleri bulabilirsinizTurk Kızılayı 1868 yılından bu yana hizmet veren en buyuk yardım kuruluşlarından biridir ALT :wwwupluploadskizilayhaftasi68386kizilayhaftasi68386ALT KIZILAY Yardım elini acan, Yoksullara koşarsın Şefkat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Kızılay haftası ile ilgili kısa şiirler arıyorsanız sayfamızda aradığınız şiirleri bulabilirisniz ALT :wwwupluploadskizilayhaftasisiirleri27720kizilayhaftasisiirleri27720ALT KIZILAY Yardım elini acan, Yoksullara koşarsın Şefkat, merhamet sacan, Muhtaclara sen varsın Deprem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
304
Kızılayla ilgili şiirler, Kızılay haftası şiirleri, Kızılay konulu şiirler, Kızılay Şiirler Kızılay Yangında, depremde, selde Dağlar aşarsın Kızılay Şehir, ilce, koy ve belde Bize koşarsın Kızılay İlacısın sen dertlerin Hızır ’ısın afetlerin Guclu ol ki hizmetlerin Her yanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
328
kızılay haftası ile ilgili şiirler tayin için gerekiyor lütfen Kızılay Haftası Şiirleri KIZILAY Şefkatli kucağında Fakirleri korursun ! Sıcak aş ocağında Açları doyurursun Yangın, zelzele olunca, Evlere su dolunca, Engelleri aşarsın, Yardımlara koşarsın Kara günde ışıksın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Kızılay Haftası her yıl 29 Ekim ile 4 Kasım arasında kutlanır Kızılay bir yardım kurumudur Yardım insancıl bir duygudur İnsanları yucelten bir duşuncedir Bu duşuncenin yaygınlaşması, dunyamızı guzelleştirir Barış icinde bir arada yaşamamızı sağlar ALT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
858,505Konular
982,695Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt