iltasyazilim
FD Üye
Kızılayın Egzersiz Alanları Nelerdir,
Kızılayın Çalışma Alanları ve Yaptığı Incelemeler,
Kızılayın Çalışma Alanları hakkında Bilgi
Kızılayın Egzersiz Alanları
1 Afete Hazırlık ve Müdahale
Savaş durumunda
Doğal afetlerde
Olağan dönemlerde
2 Nakdi ve ayni yardım hizmetleri
3 Afiyet ve Sosyal Destek Hizmetleri
Tıp Merkezleri
PsikoSosyal yardım hizmetleri
Ilk destek kursları
4 Gençlik ve Gönüllülük hizmetleri
Gençlik kampları
Burslar
Yurtlar
Gönüllülük hizmetleri
5 Kan Hizmetleri
6 Uluslararası İlişkiler
Milletlerarası Kızılhaç Komitesi, Milletlerarası KızılayKızılhaç Dernekleri Federasyonu ve bu federasyona dahil milli kuruluşlarla kasıt ve işbirliği yapmaktır
* Kızılay savaşta felâkete uğrayanları koruyan 12 Ağustos 1949 tarihli Cenevre Sözleşmeleriyle Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin taraf bulunduğu milletlerarası anlaşmaların kendisine yüklediği hizmetleri görür veya yerine getirilmesine yardımcı olur,
* Kızılay barışta yurt içinde ve yurt açık havada vukua gelen her türlü yıkım ve felâketlere karşısında Tüzüğü kapsamında üzerine düşen hizmetleri yerine getirir,
* Kızılay insaniyetçi hukuk ilkelerine bağlı kalır, sağlık ve sosyal dayanışmayı destekler, sosyal refahın geliştirilmesine tezgâhtar olur,
*Kızılay Uluslararası Kızılhaç Komitesi, KızılayKızılhaç Dernekleri Federasyonu ve bu federasyona dahil milli kuruluşlarla kasıt ve işbirliği yapar *
Kızılayın Çalışma Alanları ve Yaptığı Incelemeler,
Kızılayın Çalışma Alanları hakkında Bilgi
Kızılayın Egzersiz Alanları
1 Afete Hazırlık ve Müdahale
Savaş durumunda
Doğal afetlerde
Olağan dönemlerde
2 Nakdi ve ayni yardım hizmetleri
3 Afiyet ve Sosyal Destek Hizmetleri
Tıp Merkezleri
PsikoSosyal yardım hizmetleri
Ilk destek kursları
4 Gençlik ve Gönüllülük hizmetleri
Gençlik kampları
Burslar
Yurtlar
Gönüllülük hizmetleri
5 Kan Hizmetleri
6 Uluslararası İlişkiler
Milletlerarası Kızılhaç Komitesi, Milletlerarası KızılayKızılhaç Dernekleri Federasyonu ve bu federasyona dahil milli kuruluşlarla kasıt ve işbirliği yapmaktır
* Kızılay savaşta felâkete uğrayanları koruyan 12 Ağustos 1949 tarihli Cenevre Sözleşmeleriyle Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin taraf bulunduğu milletlerarası anlaşmaların kendisine yüklediği hizmetleri görür veya yerine getirilmesine yardımcı olur,
* Kızılay barışta yurt içinde ve yurt açık havada vukua gelen her türlü yıkım ve felâketlere karşısında Tüzüğü kapsamında üzerine düşen hizmetleri yerine getirir,
* Kızılay insaniyetçi hukuk ilkelerine bağlı kalır, sağlık ve sosyal dayanışmayı destekler, sosyal refahın geliştirilmesine tezgâhtar olur,
*Kızılay Uluslararası Kızılhaç Komitesi, KızılayKızılhaç Dernekleri Federasyonu ve bu federasyona dahil milli kuruluşlarla kasıt ve işbirliği yapar *