Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızılayın gorevleri nelerdir?

0
121

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

Kızılay herşeyden once bir yardım kuruluşudur
Savaşta ve barışta halkın karagun dostudur Savaşta yaralananlara, olenlerin ailelerine yardıma koşar Yaraları sarar Her turlu yardımı yapar Barışta yangın, sel, deprem felaketlerine uğrayanlara sıcak yardım elini uzatır Fakirlere, duşkunlere, kimsesizlere yardım eder Onlara yiyecek, giyecek, icecek, yakacak, cadır ve para yardımı yapar

KIZILAYIN GOREVLERİ

Doğa olaylarında zarar gorenlere cadır, battaniye, giysi ve yiyecek yardımları yapar Bunun icin onceden bu maddeleri depo eder

Yoksul, kimsesiz ve duşkunler icin aşevleri acar

Sağlık merkezleri kurar Kurduğu kan bankası ile halkın yaptığı kan bağışlarını kabul eder, gereksinme duyanlara bu kanları verir

Hemşire yetiştirmek icin okullar acar

Savaşta gecici sağlık merkezleri kurar

Gezici hastaneler kurar

Similar threads

Kızılayın görevleri nelerdir? Kızılay herşeyden önce bir takviye kuruluşudur Savaşta ve barışta halkın karagün dostudur Savaşta yaralananlara, ölenlerin ailelerine yardıma koşar Yaraları sarar Her türlü yardımı yapar Barışta yangın, sel, zelzele felaketlerine uğrayanlara sıcak destek elini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Kızılayın yaptığı calışmalar nelerdir? Gercekten buyuk caba harcanıyor imageskizilayinyaptigicalismalarnelerdir5ad88c4c5ff33gif Doğa olaylarında zarar gorenlere cadır, battaniye, giysi ve yiyecek yardımları yapar Bunun icin onceden bu maddeleri depo eder Yoksul, kimsesiz ve duşkunler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
243
Dogal afetlerdenzarar gormuş kişilere aş, giysi vb gibi ihtiyaclarını karşılar Cevap: kızılayın gorevleri Kızılay (Resmi adı: Turkiye Kızılay Derneği, Turk Kızılayı olarak da bilinir, eski adı Hilali Ahmer Cemiyeti), Uluslararası Kızılhac ve Kızılay Hareketi'nin temel ilkeleri olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
KIZILAY HAFTASI YAZILARI Kızılay bir yardım kuruluşudur Savaşta ve barışta halkın karagun dostudur Savaşta yaralananlara, olenlerin ailelerine yardıma koşar Yaraları sarar Her turlu yardımı yapar Barışta yangın, sel, deprem felaketlerine uğrayanlara sıcak yardım elini uzatır Fakirlere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Kızılayın Depremde neler yapar Kızılayın Depremdeki Gorevleri hakkında bilgi Kızılayın Depremdeki Gorevleri Nelerdir Kızılayın Depremdeki Gorevleri Nelerdir Kızılay deprem felaketlerine uğrayanlara sıcak yardım elini uzatırOnlara yiyecek, giyecek, icecek, yakacak, cadır ve para yardımı yapar
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,496Konular
981,848Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt