Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızılayın yaptığı calışmalar nelerdir?

0
242

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

Gercekten buyuk caba harcanıyor imageskizilayinyaptigicalismalarnelerdir5ad88c4c5ff33gif

Doğa olaylarında zarar gorenlere cadır, battaniye, giysi ve yiyecek yardımları yapar Bunun icin onceden bu maddeleri depo eder
Yoksul, kimsesiz ve duşkunler icin aşevleri acar
Sağlık merkezleri kurar Kurduğu kan bankası ile halkın yaptığı kan bağışlarını kabul eder, gereksinme duyanlara bu kanları verir
Hemşire yetiştirmek icin okullar acar
Savaşta gecici sağlık merkezleri kurar
Gezici hastaneler kurar

Similar threads

Kızılayın gorevleri nelerdir? Kızılay herşeyden once bir yardım kuruluşudur Savaşta ve barışta halkın karagun dostudur Savaşta yaralananlara, olenlerin ailelerine yardıma koşar Yaraları sarar Her turlu yardımı yapar Barışta yangın, sel, deprem felaketlerine uğrayanlara sıcak yardım elini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Kızılayın yaptığı araştırmalar nelerdir? Gerçekten büyük çaba harcanıyor Doğa olaylarında zarar görenlere çadır, battaniye, kıyafet ve gıda yardımları yapar Bunun için evvelden bu maddeleri depo eder Fakir, kimsesiz ve düşkünler için aşevleri açar Afiyet merkezleri kurar Kurduğu kan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
395
Kızılayın Görevleri Nedir Kızılayın Görevleri Nelerdir Doğa olaylarında zarar görenlere çadır, battaniye, giysi ve gıda yardımları yapar Bunun için evvelden bu maddeleri ambar eder Fakir, kimsesiz ve düşkünler için aşevleri açar Afiyet merkezleri kurar Kurduğu kan bankası ile halkın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Kızılayın görevleri nelerdir? Kızılay herşeyden önce bir takviye kuruluşudur Savaşta ve barışta halkın karagün dostudur Savaşta yaralananlara, ölenlerin ailelerine yardıma koşar Yaraları sarar Her türlü yardımı yapar Barışta yangın, sel, zelzele felaketlerine uğrayanlara sıcak destek elini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Kızılay haftası ile ilgili yazı imageskizilayhaftasylailgiliyazi5ad744d6e45fa Kızılay; Afetlerde ve savaş anlarında ulkemizin en onemli yardım kuruluşudur Sadece ulkemizin değil, unyanın bircok bolgesine ayrdım gonderen kuruluşumuzun her yıl hatırlandığı tarih aralığı budur Her yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,496Konular
981,840Mesajlar
29,889Kullanıcılar
yusufasdfdSon üye
Üst Alt