Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kizim cok alinganlasti teyzeleri:(

kizim cok alinganlasti teyzeleri:(
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
kizim cok alinganlasti teyzeleri:( slm kizlar nasilsniz uzun zaman oldu yazmayali iki ufak cocuk olunca o kadar firsatim olmadi lakin buyuyorlar allahtan,,, burda bilhassa anneleree seslenecegim olur ya kafama takiyorum, şayet geveze ,belkide cok önemliama ben uzuluyorummmm cogunuzun bildgi gibi bir kizim varrrr 4 yasina girdi,,,,son aylarda cok duygusal cok alıngan cok alingan oldubasta kardes kiskancligi dedim degilhuysuzluk ediyormu kiskaniyormu evetttt her cocuk gibi varlakin asil neden,,arkadasi ,kuzeni ile oynadiginda vs ve sonradan tartistiginda ağız dalaşı ettiginde ,,daha sonra anında uzulyuor bana geliyor anne ne olur bana inansin ,ne olur benimle oynasinlaf yapmicagim diyor hakli bile olsa,,,uzulen özur dileyen o oluyorbazen yaramazlikmi yapti, kizdgimda işlenmiş anne laf yapmam,özurdiliyor söz yapmam bazende aglyior,(söz versede yapmam desede alt yeniden yaramazliga devam ediyorkizimcokalinganlastiteyzeleri5c518ec9535ccalt benim kiz illakim karsi tarafta inaniyorum,tamam,,,oynacagim kelimesni duyacak,,,ozaman rahatliyor,,kafasina cok takiyor biri ona küserim,inanmyirum derse,,,aglar karsi taraf evet demeyinceye kadar,,,karsi tarafta bazen inadina zor diyor,ne yapacagimi sasirdim,KIZIM BOSVER ALDIRMA DIYORUM,bizler sana daima inaniyoruz desemde ama tekrar aglyior kendi bildigini okuyor,,,aranizda azda cok bilgisi olan varmi,,,bana kim yardimci olabilir,,,kim beni rahatlatabilir,,bn cok takiyorum kafaya ,bilgisi olan varsa lütfen yorumlarinizi bekliyorum, herkese slmlar herkese simdiden tsklerr hepinizi öpüyorummm  

858,496Konular
981,842Mesajlar
29,889Kullanıcılar
yusufasdfdSon üye
Üst Alt