Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızım Sana Diyorum, Gelinim Sen Anla Atasozunun Anlamı

0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kızım Sana Diyorum, Gelinim Sen Anla

Kızım Sana Diyorum, Gelinim Sen Anla Atasozunun Anlamı;O anda ortamda bulunan bir insana iletmek istediğimiz bir başka birine başka bi şekilde soyleyip mesajı aslında alması gereken insanın anlamasını istemek anlamındadır

Similar threads

Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla atasözünün anlamı *
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
ESKİDENDE YENİ GELİNLER BÖYLEMİYDİ? SOSYAL MEDYA YÜZÜNDEN Mİ BU HALE GELDİK? Sanıyorum eskiden günümüze bakıldığında oluşan en büyük fark, bu ihtiyaçlara gereksinimi hissetme düzeylerimizde (özellikle sevgi/ait olma ve saygı alanı) ki abartılı artış ile bu ihtiyaçları karşılama yollarının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
Arkadaşlar baya bi uzun yazıcam lakin lütfen okuyun ve bir çıkar yol bulun bana görüşlerinizi merak ediyorum Elimden geldiğince kısa tutmaya calısacagım Eğer takviye ederseniz koskocoman bi sevapda buluncaksınız Rica ediyorum beyler lütfen Usanmadan okuyun Yakısıklı falan değilim ama Çenemden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Çocuk eğitiminde ve insan iletişiminde aslında en çok önem vermemiz gereken nokta kullandığımız dildir.Çocuğa karşı kullanılan dil o kadar önemlidir ki çocuğun tüm kişiliğini, kendine olan güvenini, hayata karşı olan duruşunun gücünü, hırslarını, vazgeçişlerini, kendine verdiği değeri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,496Konular
981,641Mesajlar
29,725Kullanıcılar
Üst Alt