Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızım Sana Diyorum, Gelinim Sen Anla Atasozunun Anlamı
Kızım Sana Diyorum, Gelinim Sen Anla
Kızım Sana Diyorum, Gelinim Sen Anla Atasozunun Anlamı
Kızım Sana Diyorum, Gelinim Sen Anla Atasozunun Anlamı;O anda ortamda bulunan bir insana iletmek istediğimiz bir başka birine başka bi...
Deyim nedir özet olarak
Deyim nedir örnekler
Deyim neye denir
Deyim nedir özellikleri nelerdir
Çoğunlukla hakiki anlamından öyle ya da böyle sıyrılarak alımlı kasıt içeren laf öbeklerine deyim denir Deyimler anlatıma güzellik, alımlılık, canlılık katar Türkçe, deyimler bakımından varlıklı...
Maniler,davulcu manileri,kına gecesi manileri,meni örnekleri,Mani hece ölcüsü nedir
MANİ
Söyleyeni belirlenmiş olmayan, genel olarak 7'li hece ölçüsüne tarafından söylenen dörtlüklerdir Doğu Anadolu'da mani yerine bayatı sözü de kullanılmaktadır Kafiye düzeni a a b a şeklindedir
Mani...
Bana avatarını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim
Üyeye bela gelmez admin kızmadıkça
Admin sinirlenmez aza azmadıkça
Admin üyenin halinden anlamaz
Admine aza banlamak basit kazanç
Çoklu moderasyon yap, denize at
super moderatör deyip geçme, onunda kalbi var
Ayağını, üyelik seviyene...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.