Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla

Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla

Similar threads

Kızım Sana Diyorum, Gelinim Sen Anla Atasozunun Anlamı Kızım Sana Diyorum, Gelinim Sen Anla Kızım Sana Diyorum, Gelinim Sen Anla Atasozunun Anlamı Kızım Sana Diyorum, Gelinim Sen Anla Atasozunun Anlamı;O anda ortamda bulunan bir insana iletmek istediğimiz bir başka birine başka bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Deyim nedir özet olarak Deyim nedir örnekler Deyim neye denir Deyim nedir özellikleri nelerdir Çoğunlukla hakiki anlamından öyle ya da böyle sıyrılarak alımlı kasıt içeren laf öbeklerine deyim denir Deyimler anlatıma güzellik, alımlılık, canlılık katar Türkçe, deyimler bakımından varlıklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Maniler,davulcu manileri,kına gecesi manileri,meni örnekleri,Mani hece ölcüsü nedir MANİ Söyleyeni belirlenmiş olmayan, genel olarak 7'li hece ölçüsüne tarafından söylenen dörtlüklerdir Doğu Anadolu'da mani yerine bayatı sözü de kullanılmaktadır Kafiye düzeni a a b a şeklindedir Mani...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Bana avatarını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim Üyeye bela gelmez admin kızmadıkça Admin sinirlenmez aza azmadıkça Admin üyenin halinden anlamaz Admine aza banlamak basit kazanç Çoklu moderasyon yap, denize at super moderatör deyip geçme, onunda kalbi var Ayağını, üyelik seviyene...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,735Kullanıcılar
TanselSon üye
Üst Alt