Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızıma Guzel Sozler

Kızıma Guzel Sozler
0
141

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kızıma guzel kısa sozler

Ah yavrucuğum, sımsıkı sarılırdın boynuma, yanağıma opucukler kondururdun

Seneler su misali kaydı gitti avuclarımdan,tutamadım

Ne cabuk gecti zaman, ne cabuk kader soktu aldı kucağımızdan seni yavrum

Ne zaman buyudun, buyudun de karlı dağlar ardına yurudun?

Daha dun kucucuktun, ne cok severdin oynamayı omuzlarımda, kucuk ellerinle yuzumu okşardın

Kıvırcık sacların vardı hani, renk renk tokalar bağlardın ve bir sert bakışımla ağlardın

En guzel nağmeleriydi muziğin,ayak seslerin, anlamsız kelimeleri sıraladığın şarkılar ruhumu okşardı

Neden buyudun,kucuk kalsaydın ya kızım, cocukluğunla ne de guzel gunlerimiz vardı

Babacığım diyen,gulumseyen dudakların mutluluğum olurdu

Tum kara bulutlar dağılırdı varlığınla hayatımızdan, tum fırtınalar seninle durulurdu

Ah,kucuk kızım benim!

Doyamadım cocuk sevgini yaşamaya canım kızım

imageskizimaguzelsozler5ad91577c65bc

Similar threads

Kızıma Hoş Sözler, Cümleler kızıma doğum günü mesajları kızıma doğum günü mesajı hoş sözler kızım için hoş sözler kızım için mesajları Kızıma Güzel sözler güzel laflarkizimaguzelsozlercumleler5c55546b70526alt Hani kızım derken o kadar bişey değil ama olsaydı ona güzel sözler ve cümleler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Felsefi guzel ve anlamlı sozler guzel felsefi sozler 2019 Bir kalbin icinde ne taşındığını asla bilemezsin Kırmadan once iyi duşun Belki de icindeki sensin William Butler İnsanlar cok değişti; dikkat etmek lazım Biriyle el sıkıştıktan sonra, beşi de yerinde mi diye parmaklarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
en guzel facebook sozleri, en guzel sozler, cok guzel sozler, face sozleri, en guzel face sozleri Sen yıldızlar kadar parlak ve guzelsin,ama aranızdaki fark onlar milyonlarca, sen ise bir tanesin Hayat bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acısı benimki idi once sev sonra terket...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Hikmetli sozler facebook Boş kafalı insanlar la mutavazi insanı ayırmak kolaydırCunku birincileri hep kendilerinden bahsederler (La Bruyer) Omur boyu zengim yaşamak isteyen,kalbine hırsı sokmasın (Ebu Abdullah bin Antaki ks) Amellerin en faziletlisi vaktinde kılınan namaz,anababaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
Guzel sozler, Sevgi mesajları Sevgi Sozcukleri En Guzel Sozler Aşkım yatagin, sevgim yorganin, yuregim yastigin olsun iyi uyu birtanem Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, O da sana sevgisini soylemeyecek kadar gururludur Yapraklar sararip dokulurken yere, yasli gozlerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
263
858,496Konular
981,656Mesajlar
29,727Kullanıcılar
KaramsarSon üye
Üst Alt