Kızımın mezarı nerede? Çocuğunun mezarının yerini bilmesi en doğal hakkı seren serengilin niçin söylemedikleri hiç anlamadım 1548645798 1548645798 kiziminmezarinerede5c4e75acd888ekiziminmezarinerede5c4e75acd888e kiziminmezarinerede5c4e75acd888e AYTUN AİLESİ'NİN, BEBEĞİNİN MEZARINI SAKLAMASI YÜZÜNDEN EŞİ MUSA AYTUN'A KIRGIN OLAN SEREN SERENGİL: TEK İSTEĞİM KIZIMIN MEZARINI ÖĞRENMEK ŞU AN BOŞANMA SÖZ KONUSU YOK FAKAT MUSA KAYITSIZ KALIRSA NE YAPARIM BİLMEM! Seren Serengil, eşi Musa Aytun ve ailesinin, kaybettiği bebeği Stephanie'nin mezarının yerini söylememesi yüzünden eşinden boşanacağı dedikodularına açık sözlülük getirdi Eşini fazla sevdiğini ve mutlu bir evliliği olduğunu gösteren Serengil şöyle konuştu: Sorunlarımız oluyor ama bunlar boşanma nedeni yok! Musa çok ilgili bir eş Onunla tek sorunumuz, ailesinin ölen bebeğimin mezarını bana söylememesi Bu durum beni fazla hassaslaştırıyor Musa'ya da kırgınım ve bu konuya pervasız kalırsa evliliğim ne olur bilemiyorum Lakin şu lahza boşanmak ya da ayrılmak laf konusu yok Zaten bu günlerde odaklandığım şey evliliğim değil bebeğimin mezarının yeriSerengil bebeğinin Aytun Ailesi'nin isteğiyle Musevi mezarlığına gömüldüğünü söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: Hastaneden çıktıktan sonra birincil işim, kızımın mezarını gezmek oldu ama yerini söylemediler Ne olursa olsun; benim dört gün hayatta kalmış bir bebeğim vardı Ben de mezarının başına gidip, onun için dua etmek istiyorum Üstesinden geliriz Boşanma konusunda her şeyi zamana bıraktığını söyleyen Serengil, Imrenme edilen bir evliliğimiz var Bunun üstesinden geleceğiz 'Karıcığım seni çok seviyorum İyi ama seninle evlenmişim' diyen bir eşim varbiçiminde konuştu