Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kızın Amacı Nedir Ne Yapmaya Çalışıyor?

Kızın Amacı Nedir Ne Yapmaya Çalışıyor?
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar benim sınıfımda bir kız var 3 ay önce buna çıkma teklifi ettim kabul etmedi biz sınıf arkadaşıyız en iyisi bence böle kalmak dedi
O günden sonra kız benimle daha dostça olmaya başladı herhangi bir sorunu olduğunda konuşuyor ailevi sorunu olsa bile
Okulda felan her zaman gülüoz edioz durduk yerde sataşıor bana konuşmak için silgi tozu felan atıyor ders çalışırken veya uyurken
Önerge ettiğim günden beri 3 ayda 3 kişiyle çıktı fakat 1 hafta geçmeden ayrıldı sorduğumda sevmeden çıktım felan gibi bişeyler dedi bana
Derhal ise yeniden birisiyle çıkıyor gene sordum can sıkıntısından çıkıyıom gibi bişeyler dedi sıkılırsam ayrılırım diye
Ondan sonradan bundan böyle dayanamadım ona MSN'deyken bunları dedim

biliyorum sen beni yakın dost olarak görüyon
ilk dönemde sölediydim sen derslik arkıyız dediydin tmm dediydim
lakin genede içimde bişeler vardı ve günden güne dahada arttı işte
gitgide dahada sevdim seni yanlış kavrama senden zaten bişe beklemiom
sınıf arkadaşıyız dedin tmm ama sadece duygularımı öle anlatmak
istedim çünkü sana her baktığımda dahada içim gidiyor sölemek gelior
ama bi türlü cesaret bulamıyodum sen hiç konuşmassın diye
kısacası seni fazla seviyorum ve aşığım sana ve seni sevmeyede dvm etcem

ondan daha sonra bişe demeden çıktı pazar günü sölemiştim bunları bugüne dek yani çarşambaya dek konuşmadı hiç ne okulda ne de msn'de bugün her tarafta eskisi gibi cana yakın konuşmaya şakalaşmalara felan başladık herşey eskisi gibi oldu ama kız söylediklerimle ilgili birşey demedi
acaba kızın amacı nedir ya da niçin böle yaptı bana tezgâhtar olabilirseniz çok sevinirim
güzel yorumlara + rep

858,475Konular
981,229Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt