Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızın Daha Önce Sevdiği Ve Unutamadığı Kişinin Yerini edinmek

Kızın Daha Önce Sevdiği Ve Unutamadığı Kişinin Yerini edinmek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar,ben bir tane kızın,geçmişinde yaşadığı ve bir türlü hiçbir erkeği onun değin sevemedi bir erkeğin yerini elde etmek istiyorumBu muhtemel müdür?Yeteri kadar emek vermek bu kıza o çocuğu bütünüyle unutturabilir mi?

Similar threads

Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Merhaba Arkadaşlar Harun D Adlı Bir kişinin kaynaklarından yararlanarak sizin dertlerinize deva ve size yardım etmek istiyorum şimdiden teşekkürler Deneyimsiz Erkeklerdenmisin? Eğer bir kızın seninle ilgilenmesini ve almak istediği bir erkek olarak görmesini istiyorsan, bu basit ama son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Halide Edip Adıvar Eserleri Vurun Kahpeye Kitabı KİTABIN KONUSU Kitap,Aliye adındaki genç bir İstanbullu öğretmenin, kimsenin gitmek istemediği Anadolu topraklarında yaşadığı içler acısı bir durumu anlatır Aşkla karmakarışık bir vatan sevgisidir onunki Ve vatanı uğruna namusundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Bade İşçil (Banu) KuzeyGüney Dizisini Anlattı kuzey güney dizisi bade işçil banu kimdir yaşam hikayesi resimleri kuzey güney dizisi resimleri yorumları hakkında detaylı bilgiler mekanıcom'da Kanal D'de çarşamba günleri yayınlanan ve Müthiş Yüzyıl dizisine rakip olarak gösterdiği Kuzey Güney...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Isparta İli Gelenek ve Görenekleri sivasın gelenek ve görenekleri akdeniz bölgesinin gelenek ve görenekleri ısparta ıspartanın ıspartanın gelenekleri ÖRF ADET GELENEK GÖRENEKLER Isparta ve Uluborlu'da yapılan Kiraz bayramları, tekrar Isparta'da oysa Halı ve Gül Festivaliresmi hüviyete...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt